Hakim Ziyech

“Je merkt met Erik ten Hag direct verschil bij Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax-watcher Freek Jansen van Voetbal International is van mening dat de hand van Ten Hag bij Ajax gelijk zichtbaar is. In het Radio 1 programma Sportforum vertelt Jansen over zijn ervaringen bij het trainingskamp van de Amsterdammers in Portugal.

“De manier van werken, hoe anders dat was onder Keizer of de vorige trainers, en onder Ten Hag en Schreuder”, zo vertelt Jansen, die merkt dat de spelers een stuk meer arbeid moeten verrichten. “Ze stonden soms twee en een half, drie uur op het veld.”

Ten Hag reist met vertrouwen terug naar Amsterdam

Bron: www.ajaxlife.nl

David Neres was blij vlagen weer ongrijpbaar voor zijn tegenstanders. © Pro Shots

Erik ten Hag maakte na de oefenwedstrijden tegen Lyngby BK (5-1-winst) en MSV Duisburg (1-1) de balans op van een intensieve trainingsweek in de Algarve. De oefenmeester zag veel goede dingen. ‘Maar we zullen een aantal zaken nog moeten aanscherpen. Dat lijkt me logisch.’

Door Sander Zeldenrijk

Ajax wint met 5-1 van Lyngby BK

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de oefenwedstrijd tegen het Deense Lyngby BK met 5-1 gewonnen. De wedstrijd in het kleine stadion van Albufeira begon drie kwartier later omdat de aangewezen scheidsrechter plots een andere wedstrijd moest fluiten. Uiteindelijk rolde de bal en liet Ajax zien klaar te zijn voor de tweede seizoenshelft. 

Ziyech: “Raakte de bal een beetje verkeerd”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won zaterdagmiddag met 5-1 van Lyngby. Ziyech maakte een geweldige treffer: “Hij zat er goed in, ja. Ik raakte hem een beetje verkeerd, maar ja. Hij zat er goed in. Ik stond op de juiste positie en krulde de bal in de verre hoek”, vertelde de middenvelder aan Ziggo Sport.

Hij is tevreden met de nieuwe trainer tot nu toe: “We zijn net onderweg en hebben nog veel te doen, maar tot nu toe hebben we een goede klik”, aldus de middenvelder.

Volgende week staat de Klassieker op het programma: “Daar werken we nu inderdaad hard naar toe.”

 

Ajax sluit eerste wedstrijd onder Ten Hag af met zege

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft de eerste wedstrijd onder Erik ten Hag eenvoudig weten te winnen. Tegen het Deense Lyngby werd het 5-1.

Arbitrage

Het duel begon drie kwartier later dan gepland, omdat de scheidsrechter vlak voor de aftrap plotseling werd weggeroepen door de Portugese bond. De zoektocht naar een nieuwe scheidsrechter en grensrechters duurde even. Uiteindelijk werd er afgetrapt, met Carlo l’Ami in de eerste twintig minuten als grensrechter.

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech