Amin Younes

Gedreven Ajax blaast titelstrijd nieuw leven in

Bron: www.ajaxshowtime.com

Een dominant Ajax heeft zondagmiddag de titelstrijd nieuw leven ingeblazen. De Amsterdammers waren in eigen huis heer en meester tegen PSV en wonnen verdiend: 3-0. 

De Amsterdamse club trad tegen de Eindhovenaren aan met dezelfde namen als tegen FC Twente. Dit betekende dat Frenkie de Jong opnieuw mocht starten, al was hij tegen PSV op papier geen middenvelder. Marcel Keizer gaf voorafgaand aan het topaffiche aan dat hij in 4-3-3 wilde spelen, met De Jong als inschuivende centrale verdediger met balbezit.

Huntelaar en Younes vraagtekens, Wöber lijkt fit

Bron:

Het is nog onzeker of Ajax komende zondag in de kraker tegen PSV kan beschikken over Klaas-Jan Huntelaar en Amin Younes. Huntelaar trainde vrijdag pas voor de eerste keer deze week mee met de selectie, Younes was een aantal weken uitgeschakeld met een knieblessure. Aan de hand van de training op zaterdag bepaalt Ajax of Huntelaar en Younes kunnen spelen tegen PSV.

Selectie voor duel met PSV, Huntelaar en Wöber fit, Younes ontbreekt

Bron: ajaxfanzone.nl

Trainer Marcel Keizer heeft zijn wedstrijdselectie bekendgemaakt voor het thuisduel met PSV. Klaas Jan Huntelaar en Max Wöber zijn volledig hersteld van hun blessure. Achter de naam van Wöber stond deze week een vraagteken, omdat hij tegen FC Twente geblesseerd was geraakt. Net als Wöber is ook Huntelaar wedstrijdfit. Amin Younes heeft nog teveel last van een knieblessure en ontbreekt in de selectie. Ajax – PSV begint zondag om 16;45 uur.

Selectie

Huntelaar & Wöber fit voor topper tegen PSV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas Jan Huntelaar en Max Wöber zijn fit voor komende zondag. Ajax speelt dan de topper tegen PSV in de ArenA. Amin Younes is niet van de partij. De aanvaller haakte op het laatste moment af.

Vooral de aanwezigheid van Wöber is prettig. Marcel Keizer moet met Nick Viergever, Mitchell Dijks en Daley Sinkgraven al drie verdedigers missen.

Pages

Subscribe to Amin Younes