Kasper Dolberg

Dolberg: ‘Hopelijk is dit de eerste stap omhoog’

Bron: ajaxfanzone.nl

Kasper Dolberg liet na afloop van de bekerwedstrijd tegen Scheveningen (1-5 winst) voor de camera van Fox Sport weten blij te zijn dat hij een einde heeft gemaakt aan zijn doelpunten droogte. ‘Natuurlijk is het lekker om te scoren, het was al even geleden. Het is goed om weer te scoren. Was het al 600 minuten geleden? Ok, dat is teveel. Ik speel momenteel niet zo goed als ik kan. Daar werk ik hard aan. Hopelijk was dit de eerste stap omhoog. Soms is het moeilijk om aan te geven waar het aan ligt.

Dolberg eindelijk betrokken bij goals, vijf keer maar liefst!

Bron: www.ajaxlife.nl

Hij draaide om. Zag de ruimte. Besloot eens wat te dribbelen. Checkte hoe de keeper stond. En drukte af. Kasper Dolberg kan het nog! Na zo'n 660 minuten zonder doelpunten maakte hij een hattrick. Weliswaar tegen amateurs, maar dat vergeten we even. Vertrouwen!

Dolberg is even geen zekerheidje in de spits bij Ajax. Als je Klaas Jan Huntelaar achter de hand hebt, moet je top zijn om een basisplaats te verdienen. De Deen is even niet top. Ook weer niet flop, het is de bekende vloek van een jong talent in zijn tweede volledige seizoen.

Dolberg maakt kans op titel Golden Boy 2017

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Elk jaar wordt door La Gazetta, een Italiaanse sportkrant, de prijs voor het grootste talent van Europa uitgereikt. Ofwel: Golden Boy-award. Dit jaar behoort Kasper Dolberg tot een van de 25 kanshebbers, dat meldt de Italiaanse sportkrant Tuttosport. Naast Dolberg is Steven Bergwijn ook een van de kanshebbers, net zoals oud-Eredivisiespeler Enes Ünal.

Onze Trots: 'Wilde ook het kapsel van Litmanen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 11: Jesse Klaver, fractievoorzitter van GroenLinks.

Pages

Subscribe to Kasper Dolberg