Joël Veltman

Van de Beek in voorselectie Oranje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het gaat goed met Donny van de Beek. De middenvelder die dit seizoen echt lijkt doorgebroken bij Ajax kan mogelijk ook zijn opwachting gaan maken voor Oranje. De 20-jarige speler is door Dick Advocaat toegevoegd aan de selectie van Oranje.

Nederland speelt eind augustus twee belangrijke WK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk en Bulgarije. Naast Van de Beek behoren ook Ryan Babel en Robin van Persie tot de voorselectie.

Mattijs de Ligt en Joël Veltman zijn de andere Ajacieden op de lijst.

 

Selectie voor duel met Rosenborg, Sanchez keert terug

Bron: ajaxfanzone.nl

Trainer Marcel Keizer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het duel in de Europa League tegen BK Rosenborg van aanstaande donderdag. In tegenstelling tot het eerste competitieduel met Heracles Almelo, doet Keizer geen beroep op Vaclav Cerny. Davinson Sánchez maakt wel weer deel uit van de wedstrijdselectie. De Colombiaan staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur maar omdat er nog geen akkoord is bereikt zit Sánchez ‘gewoon’ in de wedstrijdselectie.

Selectie:

Ajax met Sánchez tegen Rosenborg

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax-trainer Marcel Keizer heeft 19 spelers geselecteerd voor het duel van aanstaande donderdag tegen Rosenborg.Onder hen is ook Davison Sanchez, die afgelopen zaterdag nog ontbrak tegen Heracles vanwege transferperikelen.

In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Heracles doet Keizer geen beroep op Vaclav Cerny. De 19-jarige aanvaller ontbreekt op de lijst.

De Ligt door afwezige Sánchez naar rechts: ‘Dat is lekkerder’

Bron: www.ajaxlife.nl

De Ligt nam in ieder geval zaterdag de plek van Sánchez over. © Pro Shots

Door de afwezigheid van Davinson Sánchez bij Heracles Almelo - Ajax werd de hele verdediging door elkaar geschud. Alleen Joël Veltman stond op zijn vaste plek. Mitchell Dijks was ineens weer terug in de basis, Nick Viergever stond links centraal, Matthijs de Ligt rechts centraal. De laatstgenoemde is wel blij met zijn al dan niet tijdelijke plek.

Door Niels Pach

‘Ajax gaat snel kopen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Marcel Keizer sloeg voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heracles al alarm en Joël Veltman bevestigde dit na de wedstrijd met een noodkreet: Er moeten spelers aangetrokken worden. Prioriteit ligt bij de verdediging maar op andere posities zou een nieuwe aanwinst tot de mogelijkheden horen.

 

Veltman: ‘We hebben bij Overmars aangegeven dat er spelers bij moeten’

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman heeft als aanvoerder bij de leiding van Ajax aangegeven dat de club zich moet versterken met meerdere spelers, zo liet Veltman weten na het verloren duel tegen Heracles Almelo. Naast Davy Klaassen (Everton), Bertrand Traoré, Kenny Tete (beiden Olympique Lyonnais), Jairo Riedewald (Crystal Palace) en Diederik Boer (PEC Zwolle) staat nu ook Davinson Sanchez op de nominatie om te vertrekken bij Ajax. ‘Meerdere spelers en ik hebben bij Marc Overmars aangegeven dat er spelers bij moeten.

Pages

Subscribe to Joël Veltman