Joël Veltman

Keizer verklaart keuze Younes: ‘Hij is de krachtigste van de vier’

Bron: ajaxfanzone.nl

Amin Younes lijkt, na Joël Veltman, inmiddels uitgegroeid tot de nieuwe kop van jut bij supporters van Ajax maar ook bij analisten. Tijdens de nabeschouwing van de wedstrijd tegen Sparta (4-0 winst) vroeg analist Kenneth Pérez zich, voor de zoveelste keer, af waarom nu al drie trainer op rij (De Boer, Bosz en nu Marcel Keizer) toch telkens Amin Younes de voorkeur geven als rechtsbuiten.

Eigen doelpunten Sparta nodig om Ajax aan te zetten tot ruime zege: 4-0 (Incl. foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Een lange tijd matig spelend Ajax heeft Sparta Rotterdam in eigen huis uiteindelijk met ruime cijfers opzij gezet. De ploeg van trainer Marcel Keizer werd in het zadel geholpen door twee eigen doelpunten. Uiteindelijk liep Ajax nog uit naar een verdiende maar toch enigzins vertekende 4-0 zege. Voorafgaand aan de wedstrijd was er een indrukwekkend eerbetoon aan de overleden Eberhard van der Laan. Er werd een minuut lang geapplaudisseerd voor de ex-burgemeester.

Sparta helpt Ajax met eigen doelpunten naar ruime zege

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat er vorig weekend geen Eredivisie-voetbal was vanwege interlands, was de vraag of Ajax de 4-0 overwinning op Heerenveen van twee weken geleden tegen Sparta een vervolg kon geven. Voorafgaand aan de wedstrijd stond de Arena met een indrukwekkend applaus stil bij het overlijden van burgemeester van Amsterdam en Ajacied Eberhard van der Laan, die afgelopen week de strijd tegen kanker verloor.

LIVEBLOG: Ajax – Sparta Rotterdam (0-0)

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax neemt het zaterdagavond op tegen Sparta Rotterdam. Marcel Keizer begint met dezelfde elf als tegen Heerenveen. In Friesland wonnen de Amsterdammers toen met 4-0.

Opstelling Ajax:Onana; Veltman, De Ligt, Wöber, Viergever; Van de Beek, Schöne, Ziyech; Neres, Huntelaar en Younes.Wissels: Lamprou, S. de Jong, F. de Jong, Sinkgraven, Cerny, Dolberg, Kluivert, Orejuela.

 

Opstellingen Ajax – Sparta

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint om 18:30 uur aan de wedstrijd tegen Sparta. David Neres begint weer in de basis maar ook Maximilian Wöber staat weer opgesteld. Marcel Keizer laat nu ook weer Nick Viergever als linksback starten. Met deze opstelling won Ajax vorige keer in Friesland en de oefenmeester verwacht dat deze elf het tegen een niet al te stabiel spelend Sparta, het doelsaldo op te kunnen krikken. Kevin Blom zal deze wedstrijd leiden en wordt geassisteerd door Schaap, Van Zuilen en Pérez.

Pages

Subscribe to Joël Veltman