Nick Viergever

Selectie voor duel met Rosenborg, Sanchez keert terug

Bron: ajaxfanzone.nl

Trainer Marcel Keizer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het duel in de Europa League tegen BK Rosenborg van aanstaande donderdag. In tegenstelling tot het eerste competitieduel met Heracles Almelo, doet Keizer geen beroep op Vaclav Cerny. Davinson Sánchez maakt wel weer deel uit van de wedstrijdselectie. De Colombiaan staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur maar omdat er nog geen akkoord is bereikt zit Sánchez ‘gewoon’ in de wedstrijdselectie.

Selectie:

Keizer: “Als team is Rosenborg verder dan wij nu zijn”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Marcel Keizer en Nick Viergever beseffen het belang van de wedstrijd tegen Rosenborg. Er staat Europees voetbal op het spel. “We moeten zorgen dat we de klus klaren. Hoe meer wedstrijden deze jongens op Europees niveau spelen, hoe beter het is en hoe meer weerstand ze krijgen. Wij weten het belang van deze wedstrijden”, laat de hoofdtrainer weten op de persconferentie.

Ajax met Sánchez tegen Rosenborg

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax-trainer Marcel Keizer heeft 19 spelers geselecteerd voor het duel van aanstaande donderdag tegen Rosenborg.Onder hen is ook Davison Sanchez, die afgelopen zaterdag nog ontbrak tegen Heracles vanwege transferperikelen.

In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Heracles doet Keizer geen beroep op Vaclav Cerny. De 19-jarige aanvaller ontbreekt op de lijst.

LIVE 13.45 uur | Persconferentie

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel tussen Ajax en Rosenborg BK. Uiteraard wordt er gesproken over de wedstrijd van donderdagavond, maar het is tevens de verwachting dat Ajax-trainer Marcel Keizer ook vragen zal krijgen over de huidige situatie omtrent Davinson Sánchez. Verder schuift verdediger Nick Viergever ook aan bij het perspraatje.

De Ligt door afwezige Sánchez naar rechts: ‘Dat is lekkerder’

Bron: www.ajaxlife.nl

De Ligt nam in ieder geval zaterdag de plek van Sánchez over. © Pro Shots

Door de afwezigheid van Davinson Sánchez bij Heracles Almelo - Ajax werd de hele verdediging door elkaar geschud. Alleen Joël Veltman stond op zijn vaste plek. Mitchell Dijks was ineens weer terug in de basis, Nick Viergever stond links centraal, Matthijs de Ligt rechts centraal. De laatstgenoemde is wel blij met zijn al dan niet tijdelijke plek.

Door Niels Pach

Pages

Subscribe to Nick Viergever