Nick Viergever

LIVE 16.45u | PEC Zwolle - Ajax (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Ajax van zondagmiddag. Er wordt afgetrapt om 16.45 uur. Bij winst van Ajax lopen de Amsterdammers twee punten in op PSV, dat zaterdag gelijkspeelde tegen Heerenveen. Het duel is live te zien op FOX Sports. 

Opstelling PEC Zwolle: Boer; Ehizibue, Marcellis (Freire 46'), Sandler; Van Polen; Dekker, Saymak, Thomas; Namli, Marinus, Mokthtar. Wissels PEC Zwolle: Hauptmeijer, Van der Hart, Freire, Woudstra, Bakker, Benschop, Nijland, Ondaan, Menig, Parzyszek. 

Op bezoek in Zwolle. Ten Hags elf: wat denk je zelf?

Bron: www.ajaxlife.nl

Volgt Ten Hag jouw advies op? © Pro Shots

Aan Ajax en PEC Zwolle de eer om dit eredivisieweekend af te sluiten. Zondag om 16:45 treden de nummers twee en vijf aan in een onderlinge confrontatie. Bij Zwolle genoeg Ajax-DNA in de selectie, reden voor jou om de Ajax-opstelling aan te passen?

AjaxLife laat Ajax-fans hun eigen opstelling bepalen. In onze app kun je jouw ideale basis samenstellen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je jouw sterrenensemble gestalte geven. 

Viergever niet bij selectie; Dolberg op weg terug

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nick Viergever en Kasper Dolberg zijn op de weg terug. Dit heeft Erik ten Hag vrijdag laten weten op de persconferentie voorafgaand aan PEC Zwolle - Ajax van zondagmiddag (aftrap 16.45 uur). 

De coach van de Amsterdammers stelde dat Viergever, die van de week alweer met de groep meetrainde, niet bij de selectie zit voor het duel in Zwolle. Waarom? 'Hij heeft tegen NAC tijdens de uitwedstrijd voor het laatst gespeeld', was Ten Hag kraakhelder. 'Dat hij op trainingsveld staat is positief.' 

Pages

Subscribe to Nick Viergever