Nick Viergever

‘Blessure Veltman na topper lijkt mee te vallen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De blessure die Joël Veltman opliep tijdens de kraker tegen PSV (3-0) lijkt mee te vallen. De aanvoerder van Ajax lijkt donderdag in de thuiswedstrijd tegen Excelsior gewoon inzetbaar te zijn, zo meldt Voetbal International.

Veltman moest zich in de slotfase laten vervangen door een blessure aan zijn voet. Een langdurige absentie van de rechtsback was slecht nieuws geweest voor Marcel Keizer, die het achterin al zonder de geblesseerde Nick Viergever, Daley Sinkgraven en Mitchell Dijks moet stellen.

Gedreven Ajax blaast titelstrijd nieuw leven in

Bron: www.ajaxshowtime.com

Een dominant Ajax heeft zondagmiddag de titelstrijd nieuw leven ingeblazen. De Amsterdammers waren in eigen huis heer en meester tegen PSV en wonnen verdiend: 3-0. 

De Amsterdamse club trad tegen de Eindhovenaren aan met dezelfde namen als tegen FC Twente. Dit betekende dat Frenkie de Jong opnieuw mocht starten, al was hij tegen PSV op papier geen middenvelder. Marcel Keizer gaf voorafgaand aan het topaffiche aan dat hij in 4-3-3 wilde spelen, met De Jong als inschuivende centrale verdediger met balbezit.

LIVEBLOG: Ajax – PSV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hoewel het seizoen nog niet eens halverwege is, staat er nu al een alles of niets duel op het programma. Verliest Ajax vanmiddag van PSV, dan loopt het verschil in punten op tot 13. Niks anders dan de winst telt dus voor Ajax en voor Marcel Keizer, die zich inmiddels wellicht wat zorgen maakt over zijn positie.

Huntelaar & Wöber fit voor topper tegen PSV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas Jan Huntelaar en Max Wöber zijn fit voor komende zondag. Ajax speelt dan de topper tegen PSV in de ArenA. Amin Younes is niet van de partij. De aanvaller haakte op het laatste moment af.

Vooral de aanwezigheid van Wöber is prettig. Marcel Keizer moet met Nick Viergever, Mitchell Dijks en Daley Sinkgraven al drie verdedigers missen.

Blessuregolf bij Ajax: training of toeval?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De afgelopen weken lijken de spelers van Ajax met bosjes om te vallen. Binnen korte tijd moesten maar liefst zeven Ajacieden worden afgevoerd naar de ziekenboeg. Vooral in de verdediging wordt het voor Marcel Keizer een steeds grotere puzzel om fitte spelers op te stellen. De vraag is dus: Ligt dit aan de manier van trainen of is de blessuregolf puur gebaseerd op toeval?

Keizer hoopt Ajax voor topper in gevechtsmodus te krijgen

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax liet dit seizoen al heel wat liggen. Misschien wel te veel. © Pro Shots

Het is voor Ajax nog niet eens zo moeilijk om kansen te creëren. Het afmaken is wel al een stukkie lastiger. Maar waar Ajax nog de meeste moeite mee heeft, is het killen van een wedstrijd. Gewoon eens drie punten over de streep trekken. Marcel Keizer neemt maatregelen.

Een seizoen kent altijd teleurstellingen, maar bij Ajax stapelen de tegenvallers zich wel op. Vorige week nog, de Ajacieden kwamen met 0-2 en 2-3 voor tegen FC Twente, maar het bleek niet genoeg. Kort voor tijd viel de gelijkmaker.

Wöber lijkt inzetbaar, Huntelaar en Younes twijfelgevallen

Bron: ajaxfanzone.nl

Max Wöber lijkt volledig hersteld van zijn blessure en kan zondag starten als linksback, zo heeft trainer Marcel Keizer op de persconferentie laten weten. Wöber trainde vrijdag volledig mee en volgens Keizer zit het wel goed. Ook Luis Orejuela is inzetbaar en dat is goed nieuws voor Keizer aangezien hij Sinkgraven, Viergever en Dijks mist. Tot slot liet Keizer zich ook nog uit over Amin Younes en Klaas-Jan Huntelaar. ‘Klaas heeft vandaag voor het eerst weer volledig meegetraind en voor Amin was het de tweede training.

Pages

Subscribe to Nick Viergever