Marc Overmars

‘Dijks voor vijf seizoenen naar Bologna’

Bron: ajaxfanzone.nl

Mitchell Dijks vertrekt na dit seizoen definitief bij Ajax en gaat volgens De Telegraaf een vijfjarig contract ondertekenen bij het Italiaanse Bologna. Dijks en zijn zaakwaarnemer Dick van Burik zijn met de huidige nummer dertien van de Serie A op een haar na rond over een verbintenis en zodra de laatste details goed op papier zijn gezet, zal de deal wereldkundig worden gemaakt.

Gaan we weer: Overmars hoopt selectie intact te houden

Bron: www.ajaxlife.nl

Overmars gaat weer een uiterst drukke zomer tegemoet. © Pro Shots

Of Ajax nu zeven punten voorsprong of achterstand heeft, er zijn altijd kapers op de kust voor de beste spelers. Wat dat betreft ligt ook de finale van de Europa League nog vrij vers in het geheugen. Marc Overmars is druk doende om allerlei clubs af te wimpelen.

Het kan bijna niet anders of Hakim Ziyech vertrekt na dit seizoen bij Ajax. Supporters en speler lijken op elkaar uitgekeken en de Marokkaan gaat nog naar het WK ook. Daar kan hij zich in de kijker voetballen.

Overmars: ‘Voor veel jongens concrete belangstelling”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Directeur spelersbeleid Marc Overmars heeft naar eigen zeggen een dagtaak aan het afwijzen van aanbiedingen voor Hakim Ziyech, Matthijs de Ligt, Justin Kluivert, David Neres en André Onana. De getalenteerde spelers staan op vele lijstjes van (top)clubs uit Europa, maar Ajax is geenszins van plan de spelers te laten gaan. In gesprek met De Telegraaf vertelt Overmars over de plannen van Ajax met haar talenten.

Pages

Subscribe to Marc Overmars