Marc Overmars

‘Overmars keert terug bij Arsenal’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar volgens de Engelse krant The Daily Mail staat het vast dat Marc Overmars binnenkort de overstap maakt naar Arsenal.

Volgens de krant is het de bedoeling dat Overmars, die sinds 2012 de functie van directeur voetbalzaken bij Ajax bekleedt, vanaf volgend seizoen ‘director of football’ wordt in Londen. Overmars zou hiermee verantwoordelijk worden voor het aan- en verkoopbeleid van Arsenal.

‘Ajax meldt zich bij Chelsea voor Matt Miazga’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat in de komende winterstop de selectie met twee spelers versterken en een naam lijkt inmiddels bekend. Matt Miazga moet de achterhoede van Ajax gaan versterken, zo melden enkele bronnen op Twitter. Miazga speelt momenteel op huurbasis voor Vitesse en is eigendom van Chelsea dat heeft laten weten dat het acht miljoen wil ontvangen voor de stopper. De technische leiding van Ajax is overtuigd van de kwaliteiten van Miazga en zijn naam zou inmiddels bovenaan het verlanglijstje van Overmars prijken.

Keizer verklaart keuze Younes: ‘Hij is de krachtigste van de vier’

Bron: ajaxfanzone.nl

Amin Younes lijkt, na Joël Veltman, inmiddels uitgegroeid tot de nieuwe kop van jut bij supporters van Ajax maar ook bij analisten. Tijdens de nabeschouwing van de wedstrijd tegen Sparta (4-0 winst) vroeg analist Kenneth Pérez zich, voor de zoveelste keer, af waarom nu al drie trainer op rij (De Boer, Bosz en nu Marcel Keizer) toch telkens Amin Younes de voorkeur geven als rechtsbuiten.

(Kort) verslag Supporters en Ajax Directie

Bron: f-side.nl

Op 5-10-2017 heeft een delegatie vanuit supportersgroeperingen (ook de Supportersvereniging Ajax was aanwezig) een overleg gehad met de Ajax Directie. Het overleg was gepland op initiatief van AFCA Supportersclub. Doel van het overleg was duidelijkheid te krijgen over- en inzicht te krijgen in de ontwikkelingen van Ajax, zowel beleidsmatig als sportief over de afgelopen maanden. Er is vanuit de achterban en supporters volop kritiek over de huidige sportieve malaise, het aan- en verkoopbeleid en het functioneren van het Technisch Hart.

Pages

Subscribe to Marc Overmars