David Neres

Gespannen koppies en klamme handjes op Fifa-toernooi

Bron: www.ajaxlife.nl

64 game-fans verzamelden zich zondag op sportpark De Toekomst. Zij hebben zich aangemeld voor het Ajax Life Fifa-toernooi, in de hoop dat ze kaarten voor Ajax – AZ weten te bemachtigen. Het resulteert in een spannende middag vol emoties.

Voorgaande edities waren altijd voor onze Jonge Schare-leden, maar het blijkt dat volwassenen ook graag een potje voetbal spelen op de spelcomputer. Daarom organiseerden wij voor onze trouwe leden een Fifa-toernooi.

Onana en uitvak kunnen dankzij Huntelaar eindelijk juichen!

Bron: www.ajaxlife.nl

Hoe vaak hebben we in Zwolle wel niet met de handen in ons haar gestaan? Dat is een goede vraag. We zijn de tel kwijtgeraakt. Gelukkig was er de 54ste minuut en wist Klaas Jan Huntelaar ook nog een balletje binnen te schieten. Toch nog juichen!

Op iedere andere dag had Ajax met ruime cijfers van PEC gewonnen, maar nu bleef het tot het laatste moment spannend. Het is gewoon geen fijne tussenstand, 0-1, en als je maar kansen blijft missen, prikt de tegenstander er vaak wel eentje binnen.

Het duurt even, maar Huntelaar heeft iets te vieren!

Bron: www.ajaxlife.nl

PEC-uit kwam voor Ajax neer op een kansenfestival! Dat hadden we op voorhand niet direct verwacht, de vele missers ook niet. Maar we kunnen gewoon een wallpaper in elkaar schroeven. Dan kunnen we sowieso spreken van een goede afloop, met dank ook aan Klaas Jan Huntelaar.

Er liepen in Zwolle meerdere zaken goed af voor Huntelaar. De spits was op een andere middag misschien wel met een rode kaart van het veld gestuurd, maar hij had ook zomaar een hattrick kunnen maken.

Ten Hag had 0-3, 0-4 of 0-5 ook normaal gevonden

Bron: www.ajaxlife.nl

Een tevreden Ten Hag zag een heel overtuigend Ajax © Pro Shots

Ajax speelde in Zwolle onder Ten Hag misschien wel de beste wedstrijd tot dusver. Toch bleef het tot in de blessuretijd spannend en voelde het laatste fluitje van Kevin Blom als een enorme opluchting.

Dat het bij rust 0-0 stond kun je terugkijkend best een wonder noemen. Ajax voetbalde gedreven en hoog in de concentratie, zoals Ten Hag dat zou zeggen. David Neres, Donny van de Beek en zeker Justin Kluivert waren een aantal keer dicht bij een treffer.

Zes zaken die ons opvielen bij PEC Zwolle - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Huntelaar produceerde zijn tiende, maar vergat zijn elfde en twaalfde te maken. © Pro Shots

Het is Ajax in Zwolle gelukt om het gat met PSV te verkleinen tot vijf punten. De mannen van Erik ten Hag wonnen dik verdiend, maar met slechts 1-0, door een doelpunt van Klaas Jan Huntelaar. Een goed Ajax kreeg kansen te over, maar was niet scherp in de afronding. Afijn, de punten zijn binnen. Zes zaken die ons opvielen tijdens een waar kansenfestijn.

Door Floris Roos

LIVE 16.45u | PEC Zwolle - Ajax (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Ajax van zondagmiddag. Er wordt afgetrapt om 16.45 uur. Bij winst van Ajax lopen de Amsterdammers twee punten in op PSV, dat zaterdag gelijkspeelde tegen Heerenveen. Het duel is live te zien op FOX Sports. 

Opstelling PEC Zwolle: Boer; Ehizibue, Marcellis (Freire 46'), Sandler; Van Polen; Dekker, Saymak, Thomas; Namli, Marinus, Mokthtar. Wissels PEC Zwolle: Hauptmeijer, Van der Hart, Freire, Woudstra, Bakker, Benschop, Nijland, Ondaan, Menig, Parzyszek. 

LIVEBLOG: PEC Zwolle – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax neemt het vanaf 16:45 uur op tegen PEC Zwolle. PSV verspeelde gisteravond twee punten, waardoor de Amsterdammers kunnen inlopen. Maar dan zal er eerst wel zelf gewonnen moeten worden van de Zwollenaren. Vorige jaar boekte Ajax een 3-1-zege. Justin Kluivert maakte zijn officiële debuut in het eerste.

Opstelling Ajax:Onana; Veltman (C), De Ligt, F. de Jong, Tagliafico; Van de Beek, Schöne, Ziyech; Neres, Huntelaar, Kluivert.Wissels: Lamprou, Bakker, S. de Jong, Cassierra, Younes, Eiting, Kristensen & Mazraoui.

 

Opstellingen PEC Zwolle – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt vandaag de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle om 16:45 uur. Wanneer Ajax deze wedstrijd wint dan zal het verschil met de koploper nog vijf punten zijn omdat zij gisteren gelijk speelden. De thuisploeg heeft van de afgelopen wedstrijden er maar één gewonnen terwijl de balans voor Ajax nog steeds positief is. Toch moet onze helden flink aan de bak en de inzet van de eerste 15 minuten in de wedstrijd tegen Twente uitbouwen tot 90 minuten. Erik ten Hag zal geen onnodig risico willen nemen in deze fase van de competitie en stelt daarom weer de zelfde basis op.

Pages

Subscribe to David Neres