David Neres

Keizer: “Neres groeit steeds meer in het seizoen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres was zondag opnieuw belangrijk voor Ajax. De Braziliaan scoorde de openingstreffer en gaf de assist bij Ajax’ derde doelpunt. Met de goal en assist is hij nu uitgegroeid tot de meest waardevolle speler in de Eredivisie. “Je hebt als tegenstander je handen vol aan hem. Er zijn nog zat punten die we kunnen verbeteren. Maar goed, hij heeft een heel hoog rendement. Dat is uitstekend. Hij groeit ook steeds meer in het seizoen”, laat Marcel Keizer weten aan Ajax TV.

Frenkie: ‘MOTM overdreven, maar wel leuk natuurlijk’

Bron: www.ajaxlife.nl

De Jong: 'Als je ruimte ziet, dan moet je gaan.' © Pro Shots

Al tijdens de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen PSV werd Frenkie de Jong in de Arena uitgeroepen tot man of the match. Dat is allemaal heel leuk, maar de jonge Ajacied vindt daar dingen van.

“Ik vond het zelf wel een beetje overdreven, maar het is wel leuk natuurlijk,” vertelt De Jong met een grote grijns voor de draaiende camera’s van FOX Sports. “Ik had het niet verwacht, laat ik het zo zeggen.”

Neres laat de Ajacieden op Noord juichen!

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is leuk om uit alle hoeken en gaten doelpunten terug te kijken als Ajax heeft gewonnen. Maar het is ook zeer plezierig om te kijken hoe het er aan toe ging op de tribunes. En dat kan. Zo zien we de Ajacieden op Noord eens juichen!

Het is dit seizoen geen vaste prik meer dat Ajax in de tweede helft naar Zuid voetbalt. Dat pakte bij diverse thuisduels al verkeerd uit, maar tegen PSV bleek het allemaal niet uit te maken.

Check drie Ajaxdoelpunten uit alle hoeken en gaten!

Bron: www.ajaxlife.nl

Donny en Neres zorgen voor vrolijke gezichten in de JC Arena! © De Brouwer

Als we jullie na een topper kunnen aanraden om de doelpunten uit alle hoeken en gaten te bekijken, dan hebben we een fijne wedstrijd achter de rug! En fijn was het tijdens Ajax - PSV, want onze handen mochten maar liefst drie keer in de lucht.

Hoewel scoren tegen PSV niet direct aanleiding voor succes is, zelfs niet in de eigen Johan Cruijff Arena, kunnen de Eindhovenaren natuurlijk niet op tegen drie doelpunten. En dus beschouwen we de treffers nog maar eens na.

Kluivert: “Met dit team gaan we nog iets moois brengen dit jaar”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

PSV speelde zondag tegen Ajax erg terughoudend en had eigenlijk nauwelijks iets in te brengen: “Dat kwam denk ik door ons, wij deden onze taak goed. We maakten de goals en kregen geen goals tegen. Op deze manier kunnen we iedereen verslaan”, aldus Kluivert na afloop tegen AT5.

Geluk

Ajax had er wat geduld voor nodig, want de goals vielen pas in de tweede helft. De eerste goal van Neres viel op gelukkig wijze: “Maar die tellen ook, zo win je ook wedstrijden. Het brak misschien wel de wedstrijd open”, zo vond Kluivert.

De Jong: “Ik vond het een beetje overdreven”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frenkie de Jong vulde zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen PSV (3-0) een opvallende rol in, namelijk die van centrale verdediger. De van nature centrale middenvelder speelde ijzersterk in het hart van de defensie en had een groot aandeel in de ruime zege op de koploper. Voor de camera’s van FOX Sports liet De Jong zelf weten zijn uitverkiezing tot man van de wedstrijd een beetje overdreven te vinden.

Pages

Subscribe to David Neres