David Neres

Keizer tevreden over Neres: “Hij krijgt steeds meer vertrouwen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres scoorde afgelopen zaterdag tegen Sparta Rotterdam zijn vierde doelpunt van het seizoen. De Braziliaanse aanvaller lijkt steeds beter zijn draai te vinden. “Het is een nieuwe jongen, die vorig jaar erbij is gekomen en die nu steeds meer vertrouwen krijgt. Heeft nu twee wedstrijden achter elkaar gespeeld. Tegen VVV viel hij goed in met een goal, dus op dit moment doet hij het prima”, laat Marcel Keizer weten aan Ajax TV.

Keizer over Dolberg: “Hij weet dat hij terugkomende is”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Marcel Keizer heeft zaterdag bij vlagen genoten van zijn elftal. Toch zag de trainer nog genoeg verbeterpunten. Al met al was de oefenmeester dus tevreden over zijn selectie. “Ik heb in bepaalde fases wel genoten van het team. Ook de spirit waarmee we speelden was goed. Veel ballen werden naar voren toe gegeven. Sparta zoveel mogelijk vast proberen te zetten en hebben kansen gecreëerd. Over het algemeen ben ik wel tevreden. Al weten we zelf ook dat er nog veel verbeterpunten zijn”, zegt hij voor de camera van Ajax TV.

Ziyech lovend over Neres: “Is er nu wel ingetimmerd”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech heeft lovende woorden over voor David Neres. Volgens de Marokkaanse middenvelder beginnen de twee elkaar steeds beter te begrijpen.

In gesprek met De Telegraaf zegt Ziyech over de Braziliaanse rechtbuiten: “Het is er bij hem nu wel een beetje ingetimmerd dat hij begint te lopen als Donny van de Beek en ik de bal hebben. Dat heeft Klaas-Jan ook wel, maar Amin Younes iets minder.”

Keizer verklaart keuze Younes: ‘Hij is de krachtigste van de vier’

Bron: ajaxfanzone.nl

Amin Younes lijkt, na Joël Veltman, inmiddels uitgegroeid tot de nieuwe kop van jut bij supporters van Ajax maar ook bij analisten. Tijdens de nabeschouwing van de wedstrijd tegen Sparta (4-0 winst) vroeg analist Kenneth Pérez zich, voor de zoveelste keer, af waarom nu al drie trainer op rij (De Boer, Bosz en nu Marcel Keizer) toch telkens Amin Younes de voorkeur geven als rechtsbuiten.

Huntelaar en Neres vormen samen een mooi stel

Bron: www.ajaxlife.nl

Je hebt wel eens van die duo's... dat werkt gewoon! Klaas Jan Huntelaar en David Neres vormen zo'n duo. Het werkt de laatste weken prima als je die twee hun gang laat gaan. Huntelaar mist weliswaar nog te veel kansen, Neres trekt dat wel recht.

De Braziliaanse aankoop is zo'n beetje ieder uur speeltijd bij een doelpunt betrokken. Daar kan en mag je van alles van vinden, het vertelt vooral dat zijn rendement erg hoog ligt. Dat rendement had tegen Sparta nog hoger kunnen zijn, maar 4-0 doen we het voor.

Eigen doelpunten Sparta nodig om Ajax aan te zetten tot ruime zege: 4-0 (Incl. foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Een lange tijd matig spelend Ajax heeft Sparta Rotterdam in eigen huis uiteindelijk met ruime cijfers opzij gezet. De ploeg van trainer Marcel Keizer werd in het zadel geholpen door twee eigen doelpunten. Uiteindelijk liep Ajax nog uit naar een verdiende maar toch enigzins vertekende 4-0 zege. Voorafgaand aan de wedstrijd was er een indrukwekkend eerbetoon aan de overleden Eberhard van der Laan. Er werd een minuut lang geapplaudisseerd voor de ex-burgemeester.

Ziyech: “Younes kan wel een goaltje gebruiken”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech speelde een ijzersterke wedstrijd tegen Sparta. Hij gaf de assist op de goal van David Neres en maakte zelf ook een doelpunt. De bal ketste af van de rug van Amin Younes, dus er is nog enigszins twijfel wie het doelpunt op zijn naam moet krijgen. “Ik weet niet naar wie die gaat. Naar Amin of naar mij, maar het maakt mij niet uit”, zegt Ziyech tegen Voetbal International.

Pages

Subscribe to David Neres