Marcel Keizer

‘Dijks voor vijf seizoenen naar Bologna’

Bron: ajaxfanzone.nl

Mitchell Dijks vertrekt na dit seizoen definitief bij Ajax en gaat volgens De Telegraaf een vijfjarig contract ondertekenen bij het Italiaanse Bologna. Dijks en zijn zaakwaarnemer Dick van Burik zijn met de huidige nummer dertien van de Serie A op een haar na rond over een verbintenis en zodra de laatste details goed op papier zijn gezet, zal de deal wereldkundig worden gemaakt.

Ten Hag probeert ondersteuning te regelen voor Huntelaar

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is allemaal zo simpel niet voor Huntelaar. © Pro Shots

Klaas Jan Huntelaar heeft het zwaar voorin bij Ajax. Zo zwaar dat hij zich regelmatig laat uitzakken om aan de bal te komen. Maar we weten allemaal dat de spits daar niet op zijn best is. Erik ten Hag probeert zoveel mogelijk ondersteuning voor Huntelaar te regelen.

Huntelaar staat onder de nieuwe trainer in vijf wedstrijden op drie doelpunten. Hij kopte raak tegen Feyenoord en stond tegen Roda JC tweemaal op de goede plek, waarbij hij de eerste treffer ook nog eens zelf opzette.

Gaan we weer: Overmars hoopt selectie intact te houden

Bron: www.ajaxlife.nl

Overmars gaat weer een uiterst drukke zomer tegemoet. © Pro Shots

Of Ajax nu zeven punten voorsprong of achterstand heeft, er zijn altijd kapers op de kust voor de beste spelers. Wat dat betreft ligt ook de finale van de Europa League nog vrij vers in het geheugen. Marc Overmars is druk doende om allerlei clubs af te wimpelen.

Het kan bijna niet anders of Hakim Ziyech vertrekt na dit seizoen bij Ajax. Supporters en speler lijken op elkaar uitgekeken en de Marokkaan gaat nog naar het WK ook. Daar kan hij zich in de kijker voetballen.

Pages

Subscribe to Marcel Keizer