Marcel Keizer

Keizer vindt dat het er steeds beter uitziet bij Ajax

Bron:

Het gaat steeds beter lopen bij Ajax. Althans, dat constateert Marcel Keizer. De trainer van de Amsterdamse topclub ziet een aantal spelers steeds fitter worden, waaronder de lang afwezige Daley Sinkgraven, en denkt dat dit de concurrentiestrijd en het niveau in de wedstrijden ten goede komt. Dat hoopt Keizer zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam al te kunnen zien.

Laatste training voor Klassieker: Alleen warming-up open voor supporters

Bron: ajaxfanzone.nl

Aankomende zondag speelt Ajax de eerste Klassieker van het seizoen en zoals gebruikelijk is er dan op zaterdag een open training voor de supporters. Echter is zaterdag alleen de warming-up open voor supporters. Deze begint om 10:30 uur op het hoofdveld van de Toekomst. Rond 11:00 uur verhuist het team van Marcel Keizer naar het vaste trainingsveld om achter gesloten deuren verder te trainen. De reden is dat Ajax O19 om 12:00 uur op het hoofdveld de thuiswedstrijd speelt tegen Feyenoord O19.

Open trainingen Ajax woensdag, zaterdag én donderdag

Bron: www.ajaxlife.nl

Lekker over het hekje hangen en naar de open training van Ajax kijken. © Pro Shots

Gaaf! Goed dat de club zijn belofte nakomt trainingen weer open te stellen voor Ajaxsupporters. En meteen een aantal keer. Op zaterdag is de traditionele open training voor de klassieker, vanaf 10.30 uur.

Voor een deel van Nederland is het nu al herfstvakantie. Voor de regio waar Amsterdam onder valt, is dat vanaf volgende week. Een uitgelezen mogelijkheid dus om de Ajaxaanhang weer uit te nodigen om eens een kijkje te nemen naar een training onder leiding van Marcel keizer.

Keizer tevreden over Neres: “Hij krijgt steeds meer vertrouwen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres scoorde afgelopen zaterdag tegen Sparta Rotterdam zijn vierde doelpunt van het seizoen. De Braziliaanse aanvaller lijkt steeds beter zijn draai te vinden. “Het is een nieuwe jongen, die vorig jaar erbij is gekomen en die nu steeds meer vertrouwen krijgt. Heeft nu twee wedstrijden achter elkaar gespeeld. Tegen VVV viel hij goed in met een goal, dus op dit moment doet hij het prima”, laat Marcel Keizer weten aan Ajax TV.

Pages

Subscribe to Marcel Keizer