Marcel Keizer

“Jongens voorbereiden op het grote werk”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax is maandag gestart aan het nieuwe seizoen. Er waren niet alleen nieuwe gezichten in de spelersgroep, maar ook in de technische staf. Zo zal dit seizoen Michael Reiziger de leiding gaan krijgen over de beloften samen met Winston Bogarde als assistent. Qua spel kunnen de Ajax-supporters, net als vorig seizoen onder Marcel Keizer, ook dit seizoen weer rekenen op aanvallend voetbal.

Officieel: Bogarde aangesteld als assistent Reiziger bij Jong Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft de staf voor het seizoen 2017-2018 compleet. Winston Bogarde zal in het komende seizoen als assistent van Michael Reiziger plaatsnemen op de bank bij het beloftenelftal. Bogarde keerde in de zomer van 2015 terug bij Ajax en was sindsdien actief als individueel trainer in de bovenbouw. Reiziger en Bogarde kennen elkaar goed uit hun periode als speler. Samen stonden ze bij Ajax in de verdediging tijdens de succesperiode halverwege de jaren negentig. Daarnaast speelden ze met elkaar bij FC Barcelona en het Nederlands elftal.

Bosz op plek tien van lijstje beste trainers ter wereld

Bron: www.ajaxlife.nl

Bosz en Ziyech waren overtuigd van elkaars kwaliteiten. © Pro Shots

We zijn eraan gewend dat jonge talenten van Ajax terug zijn te vinden op lijstjes. Maar trainers? Dat is nieuw voor ons. Al kun je in feite stellen dat de trainer niet meer aan de club is verbonden. Het gaat namelijk om Peter Bosz.

Bosz heeft in zijn ene seizoen als oefenmeester van Ajax grote indruk gemaakt. Het leverde helaas geen prijzen op, maar wel een plekje in de finale van de Europa League. Bosz liet Ajax voetballen zoals we dat bij Ajax gewend zijn. Of bijna waren vergeten?

Pages

Subscribe to Marcel Keizer