Heitinga reageert met gemengde gevoelens op vertrek bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

John Heitinga heeft maandag voor het eerst gereageerd op zijn vertrek bij Ajax. Heitinga zag de permanente trainersfunctie onlangs naar Maurice Steijn gaan en zondag werd bekend dat Heitinga definitief vertrekt uit Amsterdam. Op Twitter laat hij weten ‘met gemengde gevoelens’ te vertrekken. “Dank voor jullie jarenlange support, Ajacieden!”, begint Heitinga zijn tweet. “Met in het bijzonder het laatste half jaar. Ik vertrek met gemengde gevoelens, maar wel met het streven om terug te keren. Ik wens alle Ajacieden een fantastisch seizoen en weet: eens een Ajacied, altijd een Ajacied.”

Nadat hij begin juni aan de kant werd gezet, was het de vraag of en in welke hoedanigheid Heitinga bij Ajax zou blijven. Td Sven Mislintat wilde hem geen assistent maken ‘omdat hij de karaktereigenschappen van een hoofdcoach bezat’, aldus de Technisch Directeur. Nu heeft Heitinga dus besloten om zijn toekomst elders te zoeken. In samenspraak met Ajax heeft hij zijn nog twee jaar doorlopende contract per 1 juli laten ontbinden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/06/19/heitinga-reageert-met-gemengde-gevoelens-op-vertrek-bij-ajax/

Gegevens