Manchester United

Jongkind: “Kluivert is een speler die uitdaging nodig heeft”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nog altijd zijn er veel geruchten over een mogelijke transfer van Justin Kluivert naar Manchester United. Ruben Jongkind, voormalig hoofd talentontwikkeling van Ajax, zag in de jeugd al dat Kluivert erg getalenteerd was, maar volgens Jongkind is er van een transfer nog geen sprake. Wel stelt Jongkind dat Kluivert een speler is die uitgedaagd moet blijven worden.

Wöber weer in selectie voor Twente-thuis

Bron: www.ajaxshowtime.com

Maximilian Wöber zit in de Ajax-selectie voor het thuisduel met FC Twente. De verdediger miste midweeks de wedstrijd bij Roda JC, maar is nu weer fit verklaard.

Ook Matthijs de Ligt keert na een schorsing terug in de wedstrijdselectie. Luis Manuel Orejuela en Mitchel Bakker, die in Kerkrade nog op de bank zaten, zitten niet bij de negentien namen. Hieronder is de volledige selectie te zien. Ajax speelt zondagmiddag om 12.30 uur tegen FC Twente in de Johan Cruijff Arena.

Jong Ajax na knotsgek duel gelijk bij Telstar

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft vrijdagavond in een knotsgek duel gelijkgespeeld bij Telstar. Door de puntendeling in Velsen-Zuid zijn de jongelingen de koppositie in de Jupiler League kwijt. Mateo Cassierra scoorde zijn veertiende goal van het seizoen. 

Coach Michael Reiziger kon in Velsen-Zuid geen gebruikmaken van Noa Lang, Ché Nunnely en Mitchel Bakker. Het trio doet zaterdag met de Onder-19 ploeg van Ajax mee, dat aantreedt tegen PSV. In niet de sterkste formatie, maar wel mét Carel Eiting en Mateo Cassierra op het veld, hadden de beloften het lastig bij Telstar.

Pages

Subscribe to Manchester United