FC Twente

“Dolberg is nu 30 miljoen minder waard”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Oud-Ajacied Peter Boeve vindt het een juiste beslissing van Ajax om trainer Marcel Keizer de laan uit te sturen. De zestienvoudig international is van mening dat Keizer een aantal slechte keuzes maakte.

In gesprek met De Telegraaf zegt Boeve: “Hoe kun je tegen een jonge jongen als Kasper Dolberg zeggen dat hij je eerste spits is en hem vervolgens niet opstellen? Hij is nu dertig miljoen euro minder waard, maar vooral: je weet dan niet goed hoe je met spelers communiceert. Een ploeg heeft duidelijkheid nodig.”

“Je merkt met Erik ten Hag direct verschil bij Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax-watcher Freek Jansen van Voetbal International is van mening dat de hand van Ten Hag bij Ajax gelijk zichtbaar is. In het Radio 1 programma Sportforum vertelt Jansen over zijn ervaringen bij het trainingskamp van de Amsterdammers in Portugal.

“De manier van werken, hoe anders dat was onder Keizer of de vorige trainers, en onder Ten Hag en Schreuder”, zo vertelt Jansen, die merkt dat de spelers een stuk meer arbeid moeten verrichten. “Ze stonden soms twee en een half, drie uur op het veld.”

Twente rondt komst El Hamdaoui af

Bron: www.ad.nl

Mounir El Hamdaoui speelt de rest van het seizoen bij FC Twente. De 33-jarige spits heeft met de club overeenstemming bereikt over een contract voor een half jaar. De voormalige spits van onder andere AZ en Ajax trainde al sinds begin dit jaar mee en speelde in twee oefenduels met Jong FC Twente.

Ajax heeft nog geen akkoord bereikt met ontslagen trio

Bron: ajaxfanzone.nl

Het lijkt nog even te duren voordat er een akkoord is bereikt tussen Ajax en het op non-actief gestelde trio Marcel Keizer, Dennis Bergkamp en Hennie Spijkerman, zo weet De Telegraaf te melden. .Het drietal werd na de bekeruitschakeling tegen FC Twente ontslagen en opgevolgd door Erik Ten Hag en Alfred Schreuder. ‘Het ontbinden van de contracten met het trio ligt bij de advocaten van de respectievelijke partijen en we hopen dit zo snel mogelijk afgerond te hebben’, aldus algemeen directeur Edwin van der Sar in gesprek met De Telegraaf.

Pages

Subscribe to FC Twente