[Update] Opstelling Ajax flink gewijzigd

Bron: www.ajaxshowtime.com

Abdelhak Nouri, Donny van de Beek en Matthijs de Ligt staan donderdagavond aan de aftrap in de Europa League-wedstrijd tegen Panathinaikos, zo meldt De Telegraaf. Peter Bosz verandert zijn elftal op maar liefst acht plekken ten opzichte van zijn meest gebruikte line-up.

Alleen André Onana, Lasse Schöne en de van een blessure herstelde Amin Younes behouden hun plek. Nouri en Van de Beek vullen het middenveld aan, voorin kiest Bosz voor Mateo Cassierra in de spits en Vaclav Cerny ten faveure van Bertrand Traoré. Achterin kunnen naast De Ligt ook Kenny Tete, Heiko Westermann en Mitchell Dijks rekenen op minuten.

Kasper Dolberg zit op de bank en wordt in eerste instantie gespaard door Bosz, die al had aangekondigd dat hij zou gaan schuiven. Hij kan door blessures en ziekte niet beschikken over Jaïro Riedewald en Hakim Ziyech en Riechedly Bazoer (gestraft) en Daley Sinkgraven (geschorst) ontbreken ook.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/100700/update-opstelling-ajax-flink-gewijzigd