PEC Zwolle

Ajax wint bij PEC en loopt in op punten morsend PSV

Bron:

Ajax heeft zondag zijn plicht gedaan na het puntenverlies van PSV tegen Heerenveen. Op bezoek bij PEC Zwolle wist het veel kansen te creëren, maar benutte er slechts één van, waardoor het lang spannend bleef. De treffer van Klaas-Jan Huntelaar, die geluk had dat zijn eerdere elleboog niet werd gezien, was genoeg voor de winst: 0-1.

Ajax ongewijzigd: Wöber ziek en blijft achter in Amsterdam

Bron:

Ajax kan zondag tegen PEC Zwolle geen beroep doen op Max Wöber. De verdediger zit ziek thuis. De verdediger was sowieso al een twijfelgeval. Voor de basiself heeft de absentie van de Oostenrijker verder geen consequenties. Erik ten Hag start met zijn bekende elf. Tegenstander PEC Zwolle heeft aanvoerder Bram van Polen weer terug na een blessure.

Eiting voelt zich na invalbeurt echt onderdeel van Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Het visitekaartje van Eiting gaan we zeker nog nader bestuderen. © Pro Shots

We gaan het toch echt even over Carel Eiting hebben, jongens en meisjes. Zijn debuut sneeuwt misschien een beetje onder wegens vermeende elleboogstoten, maar wat viel Eiting goed in! Hij blies een partijtje mee alsof hij al veel vaker meedoet.

De invalbeurt tegen PEC Zwolle (0-1) was in feite Eitings eerste echte optreden in het Ajaxshirt, want zijn officiële debuut besloeg slechts de blessuretijd. De middenvelder kwam in de ploeg voor de niet fitte Lasse Schöne en met hem liep het net zo soepel.

Pages

Subscribe to PEC Zwolle