Mitchell Dijks

Selectie voor duel met Rosenborg, Sanchez keert terug

Bron: ajaxfanzone.nl

Trainer Marcel Keizer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het duel in de Europa League tegen BK Rosenborg van aanstaande donderdag. In tegenstelling tot het eerste competitieduel met Heracles Almelo, doet Keizer geen beroep op Vaclav Cerny. Davinson Sánchez maakt wel weer deel uit van de wedstrijdselectie. De Colombiaan staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur maar omdat er nog geen akkoord is bereikt zit Sánchez ‘gewoon’ in de wedstrijdselectie.

Selectie:

Invalbeurt tegen Heracles was een beloning voor Cerny

Bron: www.ajaxlife.nl

Keizer is blij met de manier waarop Cerny zich manifesteert. © Ajax Images

Er kwamen tegen Heracles Almelo twee spelers in actie die we niet direct hadden verwacht. Het gaat om Mitchell Dijks en Vaclav Cerny. Het verhaal van Dijks is bekend, het gekke is dat Cerny donderdag bij Ajax - Rosenborg BK niet eens bij de selectie zit.

Door Kevin Van Nunen

Na een invalbeurt van een kwartier is er dus donderdag sowieso geen speeltijd voor Cerny weggelegd. Hoe zit dat? Wij van Ajax Life zijn benieuwd naar het hoe en waarom en legden die vraag daarom voor aan Keizer.

Ajax met Sánchez tegen Rosenborg

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax-trainer Marcel Keizer heeft 19 spelers geselecteerd voor het duel van aanstaande donderdag tegen Rosenborg.Onder hen is ook Davison Sanchez, die afgelopen zaterdag nog ontbrak tegen Heracles vanwege transferperikelen.

In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Heracles doet Keizer geen beroep op Vaclav Cerny. De 19-jarige aanvaller ontbreekt op de lijst.

De Ligt door afwezige Sánchez naar rechts: ‘Dat is lekkerder’

Bron: www.ajaxlife.nl

De Ligt nam in ieder geval zaterdag de plek van Sánchez over. © Pro Shots

Door de afwezigheid van Davinson Sánchez bij Heracles Almelo - Ajax werd de hele verdediging door elkaar geschud. Alleen Joël Veltman stond op zijn vaste plek. Mitchell Dijks was ineens weer terug in de basis, Nick Viergever stond links centraal, Matthijs de Ligt rechts centraal. De laatstgenoemde is wel blij met zijn al dan niet tijdelijke plek.

Door Niels Pach

‘Ajax wil ook linksback Angulo van Deportivo Cali’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax blijft interesse houden in spelers uit Colombia en nadat het eerder Mateo Cassierra en Luis Orejuela wist over te nemen van Deportivo Cali is het nu linksback Jeison Angulo die volgens journalist Yordi Yamali kan rekenen op belangstelling van Ajax.

Trainer Cardena van Deportivo Cali heeft laten weten dat hij rekening houdt met een vertrek van zijn 21-jarige linksback naar Ajax waar hij de concurrentie zal moeten aangaan met Mitchell Dijks en Daley Sinkgraven. Angulo speelde dit seizoen 29 wedstrijden voor Deportivo Cali als basisspeler.

Ajax blameert zich op bezoek bij Heracles

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft zichzelf een enorm slechte dienst bewezen in de openingswedstrijd van het seizoen 2017/2018. In het Polman stadion in Almelo gingen de Amsterdammers met 2-1 onderuit, nadat het nog wel met 0-1 aan de leiding kwam dankzij Ziyech. Na de treffers van Paul Gladon en Bradley Kuwas kreeg Ajax nog wel een aantal kansen. Maar de gelijkmaker viel niet meer.

LIVE 20.45 uur | Heracles Almelo - Ajax (2-1)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de seizoensopener van Ajax. De Amsterdammers nemen het in de eerste competitiewedstrijd van Marcel Keizer in Almelo op tegen Heracles Almelo. De wedstrijd is met live beelden te volgen via FOX Sports. Praat hier mee over de wedstrijd!

Opstelling Heracles: Castro, Breukers (Droste 57'), Pröpper, Hardeveld, Van Hintum, Van Ooijen, Pelupessy, Niemeijer (Monteiro 46'), Kuwas, Gladon, Darri (Peterson 77');Wissels: Brouwer, Zeinstra, Wuytens, Droste, Duarte, Monteiro, Jakubiak, Navratil, Armenteros, Peterson;

Pages

Subscribe to Mitchell Dijks