Europa League

Slechts De Boer werd na zeer grote achterstand kampioen

Bron: www.ajaxlife.nl

Moraal van het verhaal: Ajax moet zondag ten koste van alles winnen. © Pro Shots

Ajax heeft een probleem. Een groot probleem. En als het zondag verliest, zelfs een probleem dat slechts kan worden verholpen door een record te evenaren. We hebben het hier over de achterstand op PSV. Er moet zondag gewonnen worden!

Het verschil tussen Ajax en PSV bedraagt maar liefst tien punten. Bij een gelijkspel in de Johan Cruijff Arena zondag blijft dit verschil intact, bij een overwinning voor Ajax krimpt de schade naar zeven punten, maar anders wordt het een gapend gat van dertien.

Waarom de bekerwinnaar van 2019 mogelijk voorrondes EL moet spelen

Bron: www.ad.nl

Het enkele punt dat Vitesse deze week wist te behalen, betekent opnieuw een klap voor Nederland op de coëfficiëntenlijst van de UEFA. De huidige twaalfde plek waarop Nederland bivakkeert is in gevaar. Mocht die uit handen worden gegeven - en dat is niet ondenkbaar - gaat de bekerwinnaar van 2019 niet rechtstreeks de Europa League in, maar moeten er twee voorrondes gespeeld worden.

Win een Ajax Clinic in de kerstvakantie

Bron: www.ajaxlife.nl

Trainen zoals David Neres, zien we jou dat binnenkort doen? © Pro Shots

Altijd al eens willen trainen als een echte Ajacied? Dan hebben we goed nieuws, want als lid van Ajax Jonge Schare kun jij een Ajax Clinic in de kerstvakantie winnen.

Tijdens de Ajax Camps & Clinics ervaar je hoe het is om als een echte Ajacied te trainen. Je doet de oefeningen die Ziyech en zijn medespelers ook doen. Aan de Camps & Clinics kan iedereen tot en met 16 jaar meedoen, dus let even op je leeftijd.

Onze Trots: 'Wees blij met die onrust, maakt het zo leuk'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 11: Danny Froger, zanger en deelnemer van Expeditie Robinson 2017.

UEFA geeft Ajax boete voor vuurwerk tijdens duel in Luik

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De UEFA heeft Ajax een boete gegeven van 40.000 euro, naar aanleiding van het afsteken van vuurwerk door de meegereisde fans, tijdens de Europa League-wedstrijd in Luik van vorig seizoen (1-1).

Tijdens de wedstrijd, die werd afgewerkt in december vorig jaar, staken Ajax-supporters tientallen fakkels af en gooide deze op het veld en in de vakken met Standard Luik-fans. Hierdoor moest het duel enige tijd stilgelegd worden. De boete is zo hoog, omdat het niet de eerste keer is dat Ajax deze straf uitgedeeld krijgt.

Pages

Subscribe to Europa League