Europa League

Viergever hakt knoop door: “Keuze gemaakt transfervrij te vertrekken”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nick Viergever vertrekt na dit seizoen transfervrij bij Ajax. Afgelopen zomer blokkeerde Ajax nog een transfer van de verdediger naar Bayer Leverkusen.

Het contract van Viergever loopt komende zomer af em Ajax deed hem nog altijd geen nieuwe aanbieding. Viergever is niet van plan om nog verder af te wachten: “Ik heb in principe de keuze gemaakt om transfervrij te vertrekken,” zo geeft hij aan in De Telegraaf.

Keizer: ‘Heerlijk om hem er weer bij te hebben, hij is sterk aan de bal’

Bron: www.voetbalzone.nl

Daley Sinkgraven ontpopte zich vorig seizoen verrassend tot eerste keus op linksback onder Peter Bosz, maar moest door blessureleed de ontknoping, met onder meer de Europa League-finale, aan zich voorbij laten gaan. De tot verdediger omgeturnde middenvelder maakte onlangs weer zijn rentree bij Jong Ajax en zit voor het duel met Sparta Rotterdam voor het eerst sinds tijden weer bij

Bosz: ‘Als Dortmund niet gekomen was zou ik sowieso gestopt zijn bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Peter Bosz verliet Ajax na een jaar alweer voor een avontuur bij Borussia Dortmund, terwijl hij in eerste instantie helemaal niet wilde vertrekken bij Ajax, zo geeft hij aan in gesprek met de NOS: “Ik had het hartstikke naar mijn zin bij Ajax en was graag gebleven. Mijn vertrek heeft niks met geld of de belangstelling van Dortmund te maken. Ik zou sowieso gestopt zijn bij Ajax. Ik heb in januari bij Edwin van der Sar aangegeven dat ik op deze manier niet door wilde gaan.

Burgemeester Van der Laan (62) overleden

Bron: www.ajaxlife.nl

Van der Laan was als klein jochie al supporter van Ajax. © Björn Martens

Burgemeester Eberhard van der Laan is donderdagavond 'thuis in alle rust' overleden. Dit trieste bericht maakte de gemeente Amsterdam de volgende ochtend bekend. Van der Laan stierf aan de gevolgen van longkanker en werd 62 jaar oud.

Van der Laan was sinds 2010 burgemeester van de hoofdstad en kende niet alleen vanuit zijn functie nauwe betrokkenheid bij Ajax. Hij was als klein jongetje al fan van de club en had jarenlang een seizoenkaart.

Liefst 10,2 miljoen euro verlies voor Vitesse

Bron: www.ad.nl

Vitesse noteert over het boekjaar 2016-2017 een verlies van liefst 10,2 miljoen euro. De Arnhemse club komt uit op een groot tekort, omdat het succes van de KNVB-beker, de deelname aan de Europa League én het leeuwendeel van de transferinkomsten van deze zomer pas in het volgende financiële jaar worden opgenomen. Dan moet de eredivisionist break-even draaien.

Kluivert: 'Mourinho vond het leuk me te zien'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Justin Kluivert heeft in een vlog van Nino Wilkes opgehelderd wat er nou is besproken met José Mourinho na de Europa League-finale tegen Manchester United. Na de wedstrijd ging het filmpje van Kluivert en Mourinho viraal op social media.

Na de verloren finale was het Mourinho die naar Kluivert toe kwam. 'Hij zei dat hij me al lang kende. Ik had toen zoiets van, huh hoe dan? Maar toen legde hij uit dat hij assistent bij Barcelona was toen mijn vader daar speelde. Hij zei dat hij mij al kende sinds dat ik een week oud was en dat ik mijn vader de groeten moest doen.'

Pages

Subscribe to Europa League