Europa League

Oud-eigenaar Vitesse Jordania bekent: “Ik was Ajax-supporter”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Merab Jordania, oud-eigenaar van Vitesse, volgt de Eredivisie nog altijd op de voet. De Georgiër ziet dat er nog volop talent rondloopt op de Nederlandse velden, waarbij Frenkie de Jong er uit springt.

”Weet je wie ik op dit moment de beste vind? Frenkie de Jong”, vertelt Jordania in Voetbal International. “Het is lang geleden dat ik zo’n groot talent heb gezien. Het is gevaarlijk om hem te vergelijken met Johan Cruijff, maar aan de bal zie ik zeker gelijkenissen. Die gaat de wereldtop halen.”

Gaan we weer: Overmars hoopt selectie intact te houden

Bron: www.ajaxlife.nl

Overmars gaat weer een uiterst drukke zomer tegemoet. © Pro Shots

Of Ajax nu zeven punten voorsprong of achterstand heeft, er zijn altijd kapers op de kust voor de beste spelers. Wat dat betreft ligt ook de finale van de Europa League nog vrij vers in het geheugen. Marc Overmars is druk doende om allerlei clubs af te wimpelen.

Het kan bijna niet anders of Hakim Ziyech vertrekt na dit seizoen bij Ajax. Supporters en speler lijken op elkaar uitgekeken en de Marokkaan gaat nog naar het WK ook. Daar kan hij zich in de kijker voetballen.

Overmars: ‘Voor veel jongens concrete belangstelling”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Directeur spelersbeleid Marc Overmars heeft naar eigen zeggen een dagtaak aan het afwijzen van aanbiedingen voor Hakim Ziyech, Matthijs de Ligt, Justin Kluivert, David Neres en André Onana. De getalenteerde spelers staan op vele lijstjes van (top)clubs uit Europa, maar Ajax is geenszins van plan de spelers te laten gaan. In gesprek met De Telegraaf vertelt Overmars over de plannen van Ajax met haar talenten.

Kluivert vindt stap naar Man Utd zelf ook beetje te groot

Bron: www.ajaxlife.nl

Kluivert bereidde tegen NAC de belangrijke gelijkmaker voor. © Pro Shots

Justin Kluivert verlengt zijn contract bij Ajax. Althans, dat was toch de bedoeling? Wij gingen er ook vanuit, maar met Mino Raiola als zaakwaarnemer kun je beter wachten totdat de inkt droog is. Vandaar dat er iedere week wel weer een nieuw gerucht speelt.

Het gerucht van deze week voorziet in een overstap komende zomer naar Manchester United. Vooralsnog komt alleen de Engelse krant The Mirror ermee en dat is nu niet bepaald reden om aan te nemen dat er iets op stapel staat, maar toch.

Kluivert: 'Manchester United geen logische stap'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Justin Kluivert weet niets van eventuele concrete interesse van Manchester United in zijn diensten. De dribbelaar herhaalt nogmaals dat er ook na de Europa League finale niet over is gecommuniceerd en ziet het ook niet als de juiste stap op het juiste moment.

Ik krijg die vraag vaak na de Europa League finale', begint Kluivert in eerste instantie over het onderonsje tussen hem en José Mourinho. 'Hij heeft toen niets gezegd over of hij me wilde hebben. Ik opende mijn telefoon vanmorgen ook en toen kreeg ik allemaal van die gekke foto's.'

Kluivert: 'Man United geen logische stap'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Justin Kluivert weet niets van eventuele concrete interesse van Manchester United in zijn diensten. De dribbelaar herhaalt nogmaals dat er ook na de Europa League finale niet over is gecommuniceerd en ziet het ook niet als de juiste stap op het juiste moment.

'Ik krijg die vraag vaak na de Europa League finale', begint Kluivert in eerste instantie over het onderonsje tussen hem en José Mourinho. 'Hij heeft toen niets gezegd over of hij me wilde hebben. Ik opende mijn telefoon vanmorgen ook en toen kreeg ik allemaal van die gekke foto's.'

Daily Mirror: ‘Ajax en Manchester United onderhandelen over Kluivert’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Justin Kluivert zijn het nog altijd niet eens over een nieuw contract en volgens The Daily Mirror wil Manchester United daar komende zomer van gaan profiteren. De club van trainer Mourinho zou zich bij Ajax hebben gemeld en zou in eerste instantie twaalf miljoen willen betalen voor Kluivert. Dat bedrag kan fors oplopen wanneer Kluivert het in Engeland goed doet en United prijzen verovert.

‘Winterse transfer Younes definitief van de baan vanwege familieproblemen’

Bron: ajaxfanzone.nl

De winterse transfer van Amin Younes van Ajax naar Napoli is definitief van de baan. Nicola Innocentin, de zaakwaarnemer van Amin Younes, heeft tegenover de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio meer duidelijkheid gegeven omtrent de situatie van de Duitser: “Younes ging naar Rome ging om de medische keuring te doorgaan en een contract te ondertekenen, dat was in eerste instantie de intentie.

FANATIEKE SUPPORTERS

Bron: www.afca.nl

Ajax heeft al enige tijd een beloftevol stel spelers in de selectie en op de Toekomst rondlopen. Waar na Frank de Boer Peter Bosz en Marcel Keizer, nu Erik ten Hag moet proberen er een steeds beter presterend eerste elftal van te maken. Het gaat al net zo lang met horten en stoten. Koning Frank wiegde zonder met zijn ogen te knipperen en met lak aan de toen nog door een deel van Ajax nagestreefde Cruijff filosofie hele stadions in slaap. Peter Bosz deed diezelfde stadions zover opveren dat dat de incapabele directie kennelijk iets teveel van het goede was, en moest dus opzouten.

Younes: “Ik ben en blijf Ajacied”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De laatste maanden van Amin Younes bij Ajax liepen niet zoals gehoopt, hij speelde weinig en vertrekt nu na een wekenlange soap naar Napoli. De aanvaller legt aan De Telegraaf uit waarom hij juist daarheen wilde: “Als je bij Ajax weggaat, moet je naar een club die bijna hetzelfde speelt. Voor mij is Napoli het Ajax van de Serie A. Het elftal speelt attractief en voor mijn gevoel is Napoli net zo’n warme club als Ajax.”

Pages

Subscribe to Europa League