ArenA

25 jaar SV Ajax: unieke belevenissen voor jong en oud

Bron: www.ajaxlife.nl

Een potje gamen tegen je favoriete speler. Welke tiener wil dat nou niet?© Pro Shots

De Supportersvereniging Ajax bestaat dit seizoen 25 jaar. Een mooi moment om terug te blikken op onze eigen levensloop. Deze keer: de supportersevenementen door de jaren heen.

Propvol zit het Ajax Life Fifa-toernooi op zondag 18 februari. Grote kans dat ook Café Ajax Life – vrijdag 30 maart in de Johan Cruijff Arena – binnen een mum van tijd volgeboekt is.

Café Ajax Life: doe mee met jouw Ajaxhelden!

Bron: www.ajaxlife.nl

Houd vrijdag 30 maart vrij in je agenda, want dan is de vijfde editie van Café Ajax Life in de Johan Cruijff Arena. Ontmoet jouw Ajaxhelden en maak een onvergetelijke Ajaxavond mee! In de video hierboven kun je alvast checken hoe tof het vorig jaar was.

Café Ajax Life is ondertussen een jaarlijkse traditie voor onze volwassen leden. Je kunt vooraf een kijkje nemen in de Ajaxkleedkamer en het gras van de Arena ruiken. Na afloop maak je een paar selfies met de Ajacieden en scoor je handtekeningen!

JOHAN CRUIJFF ARENA

Bron: www.afca.nl

Over een maand, op 24 maart , is het alweer twee jaar geleden dat Johan Cruijff overleed.

Wie de stukkies van ondergetekende kent verbaast zich niet meer over het anti Hennie Henrichs gehalte daarin. Mogelijk, en waarschijnlijk, verveelt of irriteert het inmiddels velen. Speciaal voor hen leg ik hier nog maar eens uit waar mijn antipathie wortelt en waarom ik vind dat voorzitter Henrichs een smet op roemrucht Ajax is.

Ten Hag omschrijft kunstgras PEC als 'blessure-provocatief'

Bron: www.ajaxlife.nl

Ten Hag is totaal niet blij met het bevroren kunstgrasveld van PEC. © Pro Shots

Niet voor het eerst na een wedstrijd van Ajax is er ophef over het veld. Het is ook weer raak na de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle die met 0-1 werd gewonnen. Een deel van het nepgras was bevroren en dat zorgde voor gevaarlijke situaties.

We zagen beide keepers, Diederik Boer en Andre Onana, diverse keren uitglijden, niet geheel ontoevallig aan de kant van het veld met de minste zonuren. Het was nogal koud in Zwolle, zo koud dat een deel van het veld bevroren was.

Laatste Kaarten Actie: voor 15 euro naar Ajax - ADO!

Bron: www.ajaxlife.nl

Voor 15 euro naar de Johan Cruijff Arena is best goed te doen! © De Brouwer

Op zondag 25 februari komt ADO Den Haag langs in de Johan Cruijff Arena. Met onze Laatste Kaarten Actie kun jij er als Ajax Jonge Schare-lid voor slechts 15 euro bij zijn!

Ajax is nog altijd bezig met een inhaalrace op PSV en hoopt dat de ploeg uit Eindhoven een keertje punten morst. De Ajacieden hebben ondertussen maar een taak: zelf alles winnen. Meer kun je niet doen. Jouw steun in het stadion helpt daarbij misschien een handje!

PSV haalt afbeelding Suarez snel weg van Philips Stadion

Bron: www.ajaxlife.nl

Suarez won in Eindhoven nooit van PSV, dus een foto uit de Arena. © Pro Shots

Oei, oei! Het is de vrijdag na carnaval en er zijn nog steeds PSV-supporters die wakker worden met een katertje. Dit heeft alles te maken met een reclameposter van Luis Suarez, die zichtbaar was op de gevel van het Philips Stadion.

Hoe komt een afbeelding van Suarez terecht op het stadion van PSV? Goede vraag, wij waren ook best benieuwd. Het heeft alles te maken met de opening van de winkel 100% Voetbal, die vrijdag voor het eerst klanten verwelkomt.

Lees Ajax Life 14 en win gesigneerd shirt van Tagliafico!

Bron: www.ajaxlife.nl

Lees onze krant en win een door Tagliafico gesigneerd shirt! © Ajax Life

In de veertiende editie van de Ajax Life-krant staat een flink interview met aanwinst Nico Tagliafico. Zoals trouwe leden inmiddels weten, geven we bij het verschijnen van elke nieuwe editie een gesigneerd shirt weg. Ditmaal van onze nummer 31.

In het interview verklapt Tagliafico dat hij onverwacht werd bezocht door bondscoach Jorge Sampaoli. Het motiveert de Argentijn des te meer zijn uiterste best te doen bij Ajax, want daarmee kan hij zich naar het WK voetballen. Hij staat op de radar.

Huntelaar en Ziyech maken het verschil in ArenA (video)

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax reist zondag af naar Zwolle, waar de Amsterdammers het moeten opnemen tegen de verrassende nummer vijf van de Eredivisie, PEC. De Zwollenaren hebben onder oud-Ajacied John van ‘t Schip al 39 punten uit 23 wedstrijden weten te verzamelen, evenveel als Feyenoord.

In de thuiswedstrijd won Ajax overtuigend met 3-0, met mooie goals van Huntelaar en Ziyech, en grote missers van Dolberg, Younes en Ziyech (gemiste penalty).

Pages

Subscribe to ArenA