Supporters

Jong Ajax eenvoudig langs Almere City

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax heeft maandagavond geen problemen gekend tegen Almere City. De Amsterdammers wonnen met 3-0 van de bezoekers en verstevigden de koppositie in de Jupiler League. Het was voor Jong Ajax de zevende overwinning van het seizoen. Na negen wedstrijden staan ze 4 punten los van de concurrentie. De opstelling van Jong Ajax werd aangevuld door spelers van het eerste, waaronder Mitchell Dijks en Daley Sinkgraven.

Laatste training voor Klassieker: Alleen warming-up open voor supporters

Bron: ajaxfanzone.nl

Aankomende zondag speelt Ajax de eerste Klassieker van het seizoen en zoals gebruikelijk is er dan op zaterdag een open training voor de supporters. Echter is zaterdag alleen de warming-up open voor supporters. Deze begint om 10:30 uur op het hoofdveld van de Toekomst. Rond 11:00 uur verhuist het team van Marcel Keizer naar het vaste trainingsveld om achter gesloten deuren verder te trainen. De reden is dat Ajax O19 om 12:00 uur op het hoofdveld de thuiswedstrijd speelt tegen Feyenoord O19.

Informatie open trainingen Ajax 1 in de herfstvakantie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is herfstvakantie in Nederland en voor wie nog een uitje zoekt, is er goed nieuws. Ajax houdt namelijk meerdere open trainingen.

Meerdere open trainingen

De eerste open training is op woensdag 18 oktober en begint om 10.30 op het hoofdveld van de Toekomst. Supporters zijn vanaf 9.30 welkom om een plekje te zoeken op de tribune. Ook op zaterdag 21 oktober wordt er deels open getraind. Die zondag staat namelijk de Klassieker op het programma.

Open trainingen Ajax woensdag, zaterdag én donderdag

Bron: www.ajaxlife.nl

Lekker over het hekje hangen en naar de open training van Ajax kijken. © Pro Shots

Gaaf! Goed dat de club zijn belofte nakomt trainingen weer open te stellen voor Ajaxsupporters. En meteen een aantal keer. Op zaterdag is de traditionele open training voor de klassieker, vanaf 10.30 uur.

Voor een deel van Nederland is het nu al herfstvakantie. Voor de regio waar Amsterdam onder valt, is dat vanaf volgende week. Een uitgelezen mogelijkheid dus om de Ajaxaanhang weer uit te nodigen om eens een kijkje te nemen naar een training onder leiding van Marcel keizer.

Keizer verklaart keuze Younes: ‘Hij is de krachtigste van de vier’

Bron: ajaxfanzone.nl

Amin Younes lijkt, na Joël Veltman, inmiddels uitgegroeid tot de nieuwe kop van jut bij supporters van Ajax maar ook bij analisten. Tijdens de nabeschouwing van de wedstrijd tegen Sparta (4-0 winst) vroeg analist Kenneth Pérez zich, voor de zoveelste keer, af waarom nu al drie trainer op rij (De Boer, Bosz en nu Marcel Keizer) toch telkens Amin Younes de voorkeur geven als rechtsbuiten.

Donny van de Beek: ‘Dat moet wel beter’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het spel van Ajax begon gisteravond weer in een slakkentempo en de club moest geholpen worden door twee eigen doelpunten van Sparta. Donny van de Beek concludeert  in gesprek met AT5 dat het veel beter moet. ‘Het zat natuurlijk wel mee met twee eigen goals van Sparta. We hadden nog wel een aantal kansen, ik ook. Maar ja, wel lekker dat ze erin vliegen.’ Net zoals vele supporters vind hij het spel van Ajax niet bepaald denderend. ‘Dat moet wel beter.

Pages

Subscribe to Supporters