Spits

Het duurt even, maar Huntelaar heeft iets te vieren!

Bron: www.ajaxlife.nl

PEC-uit kwam voor Ajax neer op een kansenfestival! Dat hadden we op voorhand niet direct verwacht, de vele missers ook niet. Maar we kunnen gewoon een wallpaper in elkaar schroeven. Dan kunnen we sowieso spreken van een goede afloop, met dank ook aan Klaas Jan Huntelaar.

Er liepen in Zwolle meerdere zaken goed af voor Huntelaar. De spits was op een andere middag misschien wel met een rode kaart van het veld gestuurd, maar hij had ook zomaar een hattrick kunnen maken.

Zes zaken die ons opvielen bij PEC Zwolle - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Huntelaar produceerde zijn tiende, maar vergat zijn elfde en twaalfde te maken. © Pro Shots

Het is Ajax in Zwolle gelukt om het gat met PSV te verkleinen tot vijf punten. De mannen van Erik ten Hag wonnen dik verdiend, maar met slechts 1-0, door een doelpunt van Klaas Jan Huntelaar. Een goed Ajax kreeg kansen te over, maar was niet scherp in de afronding. Afijn, de punten zijn binnen. Zes zaken die ons opvielen tijdens een waar kansenfestijn.

Door Floris Roos

Degradatiekraker eindigt onbeslist in Enschede

Bron: www.ad.nl

Het was een apart moment, vandaag in de Grolsch Veste. Opeens verstomde het monotone trommelgeluid vanaf de tribunes. In plaats daarvan vierde Sparta-spits Fred Friday een feestje voor het vak met fanatieke FC Twente-aanhangers. De spits van de Spangenaren leek daarmee voor de geflatteerde 0-1 overwinning te zorgen voor de Rotterdammers. Maar uiteindelijk kregen de Tukkers door de late gelijkmaker van Haris Vuckic nog een punt, 1-1.

Ajax Jeugd: O17 boekt opnieuw zege, O16 wint topper van PSV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O17

Ajax O17 kwam zaterdagmiddag in actie tegen NEC/FC Oss O17. In Nijmegen stonden onder andere Brian Brobbey en Jurrien Timber in de basis. Beide talenten vielen vrijdag nog in bij Ajax O19 in de mini-Klassieker. Brobbey schoot de Amsterdammers vanaf de stip op een 0-1 voorsprong. De spits scoorde daarmee alweer zijn 20e doelpunt van het seizoen. Na de opvallende gelijkmaker wist Jurrien Timber de stand weer in het voordeel van de Ajacieden te brengen. Na een combinatie met Brobbey rondde hij goed af: 1-2.

Pages

Subscribe to Spits