Pover Ajax speelt gelijk in De Kuip

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zondagmiddag niet weten te winnen in De Kuip. Ondanks een prachtgoal van Kasper Dolberg, bracht Dirk Kuyt vlak voor tijd Feyenoord langszij: 1-1. 

Zondagmiddag, 14.30 uur, De Kuip. De Klassieker stond op het programma en dat betekent automatisch een beladen duel. Haat van supporters, hevige entourage, maar gewoon een voetbalwedstrijd. Een wedstrijd waar Ajax het in de eerste helft bij vlagen erg moeilijk mee had. Hoewel de Amsterdammers – als ze de bal hadden – niet echt in de problemen kwamen en rustig rondspeelden, ontbrak het aan goede keuzes in de eindfase.

Met name Amin Younes en Bertrand Traoré waren onzuiver in de keuzes voor het goal. Wel of niet passen, schieten, échte kansen had het niet tot gevolg. Bij de goal van André Onana vielen die echter wel te noteren. Joël Veltman blokte al vroeg een schot van Jens Toornstra, Daley Sinkgraven ging in de fout waarna Bilal Başaçıkoğlu een-op-een miste, Dirk Kuyt schoot vanaf randje zestien over en Eric Botteghin deed hetzelfde vanaf vijf meter afstand.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/99901/pover-ajax-speelt-gelijk-in-de-kuip