De Graafschap

Fischer scoort in oefenwedstrijd Jong Ajax

Bron:

Zijn rentree maakte hij afgelopen weekend al, in de competitiewedstrijd van Jong Ajax tegen De Graafschap, maar voor het eerst sinds zijn blessureperiode heeft Viktor Fischer nu ook gescoord. De Deen pikte zijn doelpuntje mee in de oefenwedstrijd van de Amsterdamse beloften tegen Jong Borussia Dortmund.

Fischer is terug: "Minuten in Ajax 1, daar werk ik naartoe"

Bron:

Na dertien maanden blessureleed heeft Viktor Fischer zaterdag eindelijk weer eens een wedstrijd gespeeld. De Deense vleugelspeler deed een helft mee bij Jong Ajax, in de uitwedstrijd tegen De Graafschap (3-0 verlies). Zodoende lijkt er een einde gekomen te zijn aan de lijdensweg van de twintigjarige Ajacied, die volgens afspraak na de pauze werd vervangen door Elton Acolatse.

[Update II] Jong Ajax verliest, goal Fischer

Bron: www.ajaxshowtime.com

Fischer kampte ruim een jaar met een hamstringblessure, maar na verschillende terugslagen, opbouwen en geduld hebben, was daar vrijdag eindelijk de rentree. Fischer speelde 45 minuten mee in de uitwedstrijd tegen De Graafschap (3-0) en dat ging naar wens. Er kwam geen reactie en dus kan Fischer opnieuw aan de bak na een weekje meetrainen met de eerste selectie. Of wat daar door de interlands nog van over was.

De Graafschap - Jong Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Daar worden we vrolijk van: Fischer doet weer mee!© Pro Shots

Dertien maanden is een lange tijd. In zo'n periode kunnen nieuwe helden geboren worden en gevestigde namen sneuvelen. Het is ook de tijd dat Viktor Fischer aan de kant stond. Uit nood. Blessureleed. Gelukkig zagen we Fischer zaterdag weer in actie.

Ulderink: 'Veel gedrevenheid bij Fischer'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ulderink was na afloop van de wedstrijd op de Vijverberg niet te spreken over zijn ploeg en liet dat ook duidelijk merken. 'Ik kan er wel een heel verhaal van maken, maar wij waren vandaag gewoon de mindere van De Graafschap. We hadden veel moeite met de goede en agressieve manier van druk zetten van De Graafschap. Zij speelden 4-4-2, met veel bewegende mensen, en daar konden we moeilijk een antwoord op verzinnen. Dat is aan de ene kant een compliment aan De Graafschap. Aan de andere kant hebben wij vandaag gewoon teveel dingen niet goed gedaan.'

Jong Ajax stelt teleur bij rentree Fischer

Bron: www.ajaxshowtime.com

De Graafschap begon in eigen huis sterk aan het duel met Jong Ajax. Al na een paar minuten was er een grote kans voor de ploeg uit Doetinchem. Andre Onana redde echter knap. Na een kwartier spelen was het echter wel raak. Dean Koolhof zorgde voor de 1-0 op het scorebord.De thuisploeg bleef in de eerste helft de bovenliggende partij en Onana moest meerdere malen ingrijpen om een verdere achterstand te voorkomen. Ajax kwam er aanvallend niet aan te pas en ook de van een blessure teruggekeerde Viktor Fischer kwam nauwelijks in het spel voor.

Pages

Subscribe to De Graafschap