De Graafschap

Ajax presenteert nieuw thuisshirt

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zojuist officieel het nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Zoals al was uitgelekt staan de Adidas strepen dit keer niet op de mouwen maar in de zij. Het shirt heeft een ronde V-hals.

Het klassieke rood-witte thuisshirt heeft een geweven Ajax badge op de borst met drie gouden geborduurde sterren en in zowel de binnen- als aan de buitenkant van de kraag zijn de drie Amsterdamse kruizen terug te vinden.

Open Training op maandag 11 juli

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op maandag 11 juli zal de training van Ajax open zijn voor publiek. De sessie zal om 10.30 uur beginnen en wordt uiteraard gehouden op Sportpark de Toekomst. Het sportpark zal vanaf 9.30 uur geopend zijn.

Naast de open training worden er ook nog verschillende activiteiten georganiseerd. Ook is er na afloop van de training een handtekeningensessie waarbij de fans een handtekening kunnen scoren van de spelers en de technische staf.

De Graafschap: 'Van Oostveen moet niet voor zijn beurt praten'

Bron: www.ad.nl

Graafschap ergert zich aan de uitspraken die KNVB-directeur Bert van Oostveen dinsdag tegenover Voetbal International heeft gedaan. Van Oostveen stelde onder meer dat 'De Graafschap nergens recht op heeft'. Daarmee gaf hij aan dat De Graafschap geen enkele kans meer heeft op een plek in de Eredivisie en ook geen recht heeft op financiele compensatie. De Graafschap wist door de 'zaak FC Twente' bijna een maand lang niet op welk niveau de club zou spelen.

Oh jee, nu is De Graafschap weer boos op de KNVB

Bron: www.ajaxlife.nl

Even zonder dollen: prima tekst en uitleg van de Graafschap. © Pro Shots

Het is ons nog niet duidelijk of dit ook de schuld van Ajax is. Maar er zijn nog steeds dingen aan de hand rondom De Graafschap en de degradatiesoap. FC Twente mag in de eredivisie blijven. En dat willen de Superboeren ook wel. De club wil rond de tafel met de KNVB, die hier weinig heil in ziet.

Pages

Subscribe to De Graafschap