De Graafschap

KNVB komt op 14 juni met nieuw competitieprogramma en wil bekercompetitie met België

Bron: ajaxfanzone.nl

Bert van Oostveen laat in het Algemeen Dagblad weten dat de KNVB op 14 juni ongeacht de situatie van FC Twente met het nieuwe competitieprogramma zal komen. ‘Daarin zullen FC Twente en De Graafschap inwisselbaar zijn,’ aldus de directeur betaald voetbal. Van Oostveen ziet niets in een eredivisie met 19 clubs dat ook nog eens vier extra speelronden oplevert.

Het eindrapport van de achttien eredivisieclubs

Bron:

Terwijl de degradatiesoap rond Twente en het daarbij indirect betrokken De Graafschap nog gaande is, blikken wij in de vorm van dit eindrapport terug op het bewogen eredivisieseizoen. In 34 toch wel amusementsrijke speelronden en de play-offs prolongeerde PSV haar landstitel, degradeerde Cambuur naar de Jupiler League en gaat Heracles met Ajax, Feyenoord en AZ Europa in. De rapportcijfers van FCUpdate.nl.

Vijfsecondenregel belangrijk onderdeel van visie Bosz

Bron: www.ajaxlife.nl

Bij alles wat Bosz doet, staat de speelwijze centraal. © Pro Shots

Als we het hebben over leuk, aanvallend voetbal, komen we op basis van de laatste jaren wellicht eerder uit bij Vitesse dan Ajax. En laat nou net Peter Bosz in die periode trainer van Vitesse zijn geweest. “Bij alles wat we doen, staat de speelwijze centraal.”

Ajax Life sprak in aanloop naar Vitesse - Ajax in oktober 2015 met Bosz om vooruit te blikken op die bewuste wedstrijd. Een aantal quotes komen goed van pas, nu Bosz is aangesteld als opvolger van Frank de Boer.

Ajax stelt Peter Bosz aan als nieuwe trainer

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft Peter Bosz aangesteld als nieuwe trainer. De Amsterdamse club heeft een akkoord bereikt met Maccabi Tel Aviv en de 52-jarige trainer zelf over een driejarige verbintenis. Het contract van de opvolger van Frank de Boer gaat per 1 juli 2016 in en loopt tot 30 juni 2019. Naast Bosz maakt ook zijn huidige assistent Hendrie Krüzen de overstap naar Amsterdam. Bij Ajax wordt hij eveneens voor drie jaar vastgelegd.

AJAX MELDT OFFICIEEL: PETER BOSZ NIEUWE TRAINER AJAX

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax, Maccabi Tel Aviv en Peter Bosz hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Bosz naar Ajax, zo meldt Ajax via de officiële kanalen. Bosz tekende een contract van drie seizoenen, dat ingaat op 1 juli 2016 en afloopt op 30 juni 2019. Naast Bosz maakt kok assistent-trainer Hendrie Krüzen de stap van Maccabi Tel Aviv naar Ajax. Krüzen tekende eveneens voor drie seizoenen en was eerder ook bij Heracles Almelo en Vitesse assistent van Peter Bosz.

Pages

Subscribe to De Graafschap