De Graafschap

Ajax kan ADO van beste Eredivisie-start in 45 jaar afhouden

Bron: www.vi.nl

In de aanloop naar de vierde speelronde in de Eredivisie duikt Voetbal International als vanouds in de statistieken. Zondagmiddag staan Ajax en ADO Den Haag tegenover elkaar (aftrap 12.30 uur).

? Ajax won 32 van de 41 thuiswedstrijden tegen ADO Den Haag in competitieverband (G6, V3).

? Frank de Boer verloor sinds zijn aanstelling alleen zijn eerste ontmoeting met ADO Den Haag (3-2 in april 2011 ? sindsdien W5, G3).

? ADO Den Haag kwam in slechts vier van de laatste elf bezoeken aan Amsterdam tot scoren (zes doelpunten).

Bazoer, El Ghazi en Sinkgraven in definitieve selectie Jong Oranje

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Oranje-coach Fred Grim heeft de definitieve selectie voor de wedstrijden van Jong Oranje tegen Cyprus en Turkije bekendgemaakt. De Ajacieden Bazoer, El Ghazi en Sinkgraven ontvingen een oproep. Voor Riechedly Bazoer is het de eerste uitnodiging voor Jong Oranje.

Jong Oranje start op vrijdag 4 september de kwalificatiereeks voor het EK 2017 thuis tegen Cyprus. Vier dagen later – dinsdag 8 september- staat in Istanbul het kwalificatieduel tegen Turkije op het programma.

Bazoer, El Ghazi en Sinkgraven bij Jong Oranje

Bron: www.ajaxshowtime.com

Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi en Daley Sinkgraven zijn door bondscoach Fred Grim geselecteerd voor de voorselectie van Jong Oranje. De ploeg van Grim speelt de volgende wedstrijden tegen Cyprus (4 september) en Turkije (8 september).

Ook Sheraldo Becker en Queensy Menig mogen zich melden bij Jong Oranje. Richairo Zivkovic behoort niet tot selectie, bestaande uit 39 spelers. Op vrijdag 28 augustus maakt Grim de definitieve selectie bekend.

"Ik wil ze in Amsterdam aan het denken zetten"

Bron:

Sheraldo Becker stond tijdens de eerste speelronden van de Eredivisie in de spotlights. De vleugelaanvaller, die voor het tweede seizoen op rij door PEC Zwolle gehuurd wordt van Ajax, maakte indruk met een fraai schot in de kruising tegen SC Cambuur (2-2) en een belangrijk doelpunt en een goede assist tegen De Graafschap (0-3 winst). Hij hoopt zich in de kijker te spelen, zodat hij volgend seizoen zijn kans krijgt bij zijn eigenlijke werkgever.

B1 walst over VVV heen, lachwekkend resultaat A1

Bron: www.ajaxshowtime.com

Zaterdagmiddag zijn er weer jeugdteams van Ajax die in actie komen. De B1 begon om 12.00 uur in eigen huis tegen VVV/Helmond Sport B1 en won met 6-0, Ajax A1 ging op De Toekomst de boot in met maar liefst 0-5.

Ajax B1 - VVV/Helmond Sport B1 6-0Ajax B1 begon goed aan het duel. De jonge talenten speelden sterk en na tien minuten verzorgde Jurgen Ekkelenkamp door middel van een omhaal de 1-0. Justin Kluivert en Anderson Lopez maakten in de voorhoede de dienst uit en samen creëerden zij de 2-0. Het doelpunt kwam op naam van de laatstgenoemde aanvaller.

Pages

Subscribe to De Graafschap