De Graafschap

Swart: “Gun Feyenoord het kampioenschap ook”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aan het einde van vorig seizoen liet Sjaak Swart zich opvallend negatief uit over De Graafschap, tegen wie Ajax zojuist het kampioenschap had verspeeld. Dit jaar is Swart milder over de ploeg die Ajax van het kampioenschap af kan houden: Feyenoord.

“Het is een mooie strijd. Laat het maar tot het einde duren en wie er het meeste recht op heeft en het beste speelt, die wordt kampioen. Ik gun het Feyenoord ook, dat is geen punt”, vertelt Mister Ajax aan Voetbal International.

Column: Een ode aan Lasse Schöne

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In de zomer van 2012 kwam hij transfervrij over van NEC. Het was een transfer waarbij Ajax weinig risico liep, maar niemand hield het voor mogelijk dat Lasse Schöne belangrijk zou gaan worden voor Ajax. Nu, bijna vijf jaar later, kunnen we stellen dat onze Lasse uit is gegroeid tot één van de belangrijkste spelers en denkt niemand hem meer weg van ons middenveld. Onlangs bood Overmars de Deen een nieuw contract aan en laten we hopen dat deze snel ondertekend gaat worden.

Cerny verhuisd vanwege nasleep 'kampioensduel'

Bron: www.ajaxlife.nl

Tot 7 mei was Cerny de koning, sindsdien is het pet. © Pro Shots

We wisten al dat het huis van Vaclav Cerny was beklad. We weten nu ook dat hij daarom is verhuisd. De dag van het misgelopen kampioenschap, 8 mei 2016, dreunt nog lang na bij de Tsjech.

Zoals zo’n beetje alle Ajacieden zat Cerny stuk na het laten liggen van de vijfde titel in zes jaar tijd. Meer dan de andere spelers werd Cerny bedolven onder kritiek, omdat hij een grote kans miste. Schoot hij die bal raak, dan was het 0-2 geweest…

Pages

Subscribe to De Graafschap