De Graafschap

De vuile was…

Bron: f-side.nl

In aanloop naar afgelopen bekerwedstrijd tegen De Graafschap plaatste VAK410 een bericht op hun website waarin het de eigen seizoenkaarthouders aansprak op de slechte kaartverkoop. Uniek, want het gebeurt niet vaak dat eigen supporters elkaar publiekelijk terecht wijzen. Zeker niet als je weet dat andere clubs meelezen. Daar moet je schijt aan hebben, want bij die andere clubs gaat het vaak nog slechter.

Dijks is voorzettenkoning van Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Dijks geeft de meeste goede voorzetten. © De Brouwer

“De spitsen bij Ajax krijgen te weinig voorzetten.” Het is een veelgehoorde klacht. Maar hoeveel voorzetten geeft Ajax nou per wedstrijd? Hoe goed zijn die voorzetten? Van wie komen de voorzetten? En hoe doet Ajax het in vergelijking met andere clubs? Vragen, vragen, vragen...

Veltman: 'Riedewald kan Dafne Schippers ook bijhouden'

Bron: www.ajaxlife.nl

De opkomst is hetzelfde, andere looplijnen zijn veranderd. © De Brouwer

Ajax hield tegen FC Groningen wederom de nul. FC Twente was de laatste ploeg die in de Arena in competitieverband wist te scoren… in februari. Dat het dit seizoen voortvarend gaat, is zeker geen toeval, stelt Joël Veltman.

De looplijnen van de verdedigers en middenvelders zijn iets anders dan vorig seizoen, verklaarde de centrale verdediger na de zesde zege van het seizoen zonder tegendoelpunt. FC Groningen werd met 2-0 opzij gezet. Verdedigend kende Ajax weinig problemen.

Heitinga: "Ajax heeft prachtige ruwe diamanten"

Bron:

Afgelopen woensdag was er dan eindelijk de officiële rentree van John Heitinga bij Ajax. De 31-jarige verdediger, die afgelopen zomer als verloren zoon onthaald werd in Amsterdam, wist zijn eerste optreden van het seizoen voor de hoofdmacht van de Ajacieden te bekronen met een doelpunt in de 2-0 bekerzege op De Graafschap. "Mooier kan niet", zegt de routinier.

Pages

Subscribe to De Graafschap