De Graafschap

“Ik zou een goede klik met Huntelaar kunnen hebben”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met zijn karakteristieke stijl als klassieke linksbuiten viel Nick de Bondt in de jaren 2011 tot 2014 op in de jeugdopleiding van Ajax. Een zware blessure gooide echter roet in het eten van de 23-jarige Edenaar, waardoor een doorbraak uitbleef in Amsterdam. Dit seizoen maakte De Bondt furore in de Tweede Divisie bij De Treffers. In gesprek met Ajax1.nl kijken we met De Bondt terug én blikken we vooruit op zijn carrière die via een omweg nog heel veel glans kan krijgen.

Officieel: Keizer volgt Bosz op als trainer van Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Keizer krijgt de erfenis van Bosz. © Ajax Images

Ajax heeft een nieuwe trainer, zijn naam is Marcel Keizer. Hij schuift door van Jong Ajax naar het eerste elftal. Ajax had een nieuwe trainer nodig omdat Peter Bosz anderhalve week geleden vertrok naar Borussia Dortmund. De kersverse trainer tekent een contract tot 2019, met een optie voor een extra jaar.

Keizer mag dan misschien geen grote naam zijn, hij kent de club goed. Hij speelde in de jaren tachtig in de jeugdopleiding van Ajax, kwam tot vier wedstrijden in het eerste en is neef van Ajaxicoon Piet Keizer.

Huntelaar belooft dat hij niet gaat morren op de bank

Bron: www.ajaxlife.nl

Huntelaar keert terug, al is de Arena amper nog hetzelfde. © Pro Shots

Klaas Jan Huntelaar heeft niet de naam een goede bankzitter te zijn. Vraag maar aan Bert van Marwijk. En in 2003 hield Bosz de spits consequent op de bank bij De Graafschap. Maar nu is alles anders. “Als het maar eerlijk gaat en dat is bij Ajax geen discussie,” aldus Huntelaar.

Ajax kondigde donderdag de terugkeer van Huntelaar aan. Op 33-jarige leeftijd is het tijd om te doen wat tussen 2006 en 2008 niet lukte: kampioen worden. De spits miste de schaal op een schamel doelpuntje en op twee punten.

Pages

Subscribe to De Graafschap