De Graafschap

De Boer zit er bovenop: "Dat accepteren we niet"

Bron:

De Eredivisie nadert een zinderende ontknoping. Aanstaande zondag zullen Ajax en PSV gaan uitmaken wie er dit seizoen met de titel aan de haal gaat. De Amsterdammers hebben de beste papieren voor het kampioenschap, maar Frank de Boer rekent zich absoluut niet nog niet rijk. De coach eist absolute scherpte van zijn spelers tegen De Graafschap.

Jurjus geeft Ajax-fans hoop: "Iedereen begrijpt dat"

Bron:

Ajax kan zondagmiddag de titel pakken in de Eredivisie als het wint bij De Graafschap. Voor die ploeg begint na de wedstrijd tegen de Amsterdammers de nacompetitie, waarin de formatie van Jan Vreman volle bak zal moeten gaan. Doelman Hidde Jurjus geeft bij FOX Sports toe dat hij op sommige momenten tegen Ajax niet tot het gaatje zal gaan, met het oog op de play-offs. 

De Boer eist absolute scherpte van Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Aanstaande zondag zullen Ajax en PSV gaan uitmaken wie er dit seizoen zich tot Nederlands kampioen mag kronen. Ajax lijkt de meeste kans te maken, maar Ajax-coach Frank de Boer waakt voor te veel optimisme en eist een volledige professionele instelling in de voorbereiding op de wedstrijd van aanstaande zondag: De Graafschap – Ajax.

Amsterdam wil Ajax zondag huldigen bij veroveren landstitel

Bron:

Als Ajax zich zondag weet te verzekeren van de landstitel, dan zal de huldiging nog dezelfde dag plaatsvinden. Dat gebeurt dan in het ArenAPark, naast het stadion van de Amsterdamse club. Het voorprogramma van de huldiging start na de laatste wedstrijd van Ajax bij De Graafschap, rond 16.15 uur. De spelers worden rond half acht in de hoofdstad verwacht.

Pages

Subscribe to De Graafschap