De Graafschap

Menig met Ajax 1 mee naar Qatar

www.ajaxtotaal.nl

Ook de buitenspeler Queensy Menig van Jong Ajax is door Frank de Boer geselecteerd om met de selectie van Ajax 1 mee te gaan naar het trainingskamp in Qatar.

Dat meldt Twan Clarijs van Ajax TV na afloop van het duel van Jong Ajax tegen De Graafschap, waarin de uitblinker Menig twee maal scoorde.

Prachtgoals bezorgen Jong Ajax zege

www.ajaxshowtime.com

Al binnen het kwartier kwam Jong Ajax op voorsprong en het was uitgerekend voormalig Superboer Hendriks die doel trof. Met een ziedend schot van buiten de zestien liet hij doelman Jurjus kansloos. Doordat de Ajacieden op dezelfde voet verder gingen als waarop ze begonnen, volgden er snel meer mogelijkheden. Vooral Robert Muric bleek een ware plaag voor de ploeg uit Doetinchem. 

Ajax pas na middernacht gekoppeld aan Vitesse

www.ajaxlife.nl

Ajax krijgt een vrij lastige horde op weg naar De Kuip.© Proshots

Ajax moet het in de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi opnemen tegen Vitesse. Dat is de uitkomst van de loting, die pas na middernacht werd verricht. De Ajacieden mogen half december aantreden in de eigen Amsterdam Arena.

Zoals wel vaker in het bekertoernooi krijgt Ajax in de wintermaanden een vrij sterke tegenstander. De ploeg van Frank de Boer won dit seizoen al een keer in de Arena van Vitesse; het werd 4-1. En twee seizoenen geleden werd van de Arnhemmers gewonnen in de beker.

Pages

Subscribe to De Graafschap