De Graafschap

De Graafschap zet trainer Jan Vreman uit zijn functie

Bron: www.ad.nl

De Graafschap heeft vandaag afscheid genomen van Jan Vreman als hoofdtrainer. De club heeft naar eigen zeggen met pijn in het hart moeten besluiten dat er geen andere uitweg is, valt op de website te lezen. Doordat Vreman al zijn hele voetbalcarrière aan de club uit Doetinchem verbonden is, zowel als speler als trainer, blijft hij voor De Graafschap werken, in een nog nader te bepalen functie.

Eerste speelminuten voor Serero na 7 maanden

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Thulani Serero krijgt na 7 maanden eindelijk weer speeltijd. De middenvelder maakte zijn laatste minuten op 8 mei, toen Ajax het kampioenschap verspeelde tegen de Graafschap.

De Zuid-Afrikaan behoorde dit seizoen niet tot de selectie van Ajax 1, vanwege een aflopend contract. Hij traint met Jong Ajax, maar ook daar speelde hij nog geen minuut.

Vanavond komt het daar dus eindelijk van, hij treedt met Jong Ajax aan tegen Cambuur. Het lijkt er dan ook op dat Ajax de middenvelder nog even in de etalage wil zetten, om hem wellicht in de winter te verkopen.

Boze Swart belt tijdens Ajax-wedstrijd met commentator

Bron:

Sjaak Swart baarde aan het einde van het afgelopen seizoen opzien, door in een interview de vloer aan te vegen met De Graafschap, dat Ajax toen op de laatste speeldag van de landstitel in de Eredivisie afhield. De Ajax-icoon heeft dit weekend weer van zich doen spreken, door tijdens het duel met sc Heerenveen de commentator van FOX Sports te bellen.

Verhuur lonkt voor uit gratie geraakte El Idrissi

Bron: www.ajaxshowtime.com

Adham El Idrissi is woensdagochtend voor het eerst gesignaleerd op het trainingsveld van FC Utrecht. De aanvaller van Jong Ajax loopt naar alle waarschijnlijkheid een paar dagen stage om een verhuur in de winterstop af te dwingen.

El Idrissi, die bij Ajax een contract heeft tot de zomer van 2018, kwam tot op heden niet in de plannen voor van Marcel Keizer, waardoor een (tijdelijk) vertrek voor alle partijen het beste bleek. Utrecht wil de dribbelaar wel bekijken en nadenken over een toekomst in de Domstad.

“Hun debuut is een mooie aanmoediging”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Anderhalve week geleden debuteerden Carel Eiting en Pelle Clement in het eerste elftal van Ajax. Een mooie beloning voor de prestaties bij Jong Ajax dit seizoen, zo laat Marcel Keizer weten. “Vorige week debuteerden Carel Eiting en Pelle Clement in Ajax 1. Dat is natuurlijk waar wij met Jong Ajax en de jeugdopleiding naar streven: het afleveren van spelers bij het eerste. Voor Carel een mooie beloning,” schrijft de beloftentrainer in zijn column op Ajax.nl.

Pages

Subscribe to De Graafschap