ADO Den Haag

Onze Trots: 'Wilde ook het kapsel van Litmanen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 11: Jesse Klaver, fractievoorzitter van GroenLinks.

Matig Ajax bekert door na overwinning op Scheveningen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft woensdagavond in de eerste ronde van de KNVB Beker een op het oog vrij eenvoudige 1-5 overwinning geboekt op SSV Scheveningen. Toch ging het lang zo makkelijk nog niet voor de ploeg van trainer Marcel Keizer. In de eerste helft had Ajax veel moeite om kansen te creëren tegen de Derde Divisionist. Uiteindelijk was Kasper Dolberg met drie goals de grote man bij Ajax, dat aantrad in het stadion van ADO Den Haag.

TV-tip: zo volg je Scheveningen - Ajax in de KNVB-beker

Bron: www.ajaxlife.nl

Keizer zal bij Fox Sports best wat te zeggen hebben over de opstelling. © Pro Shots

Ajaxaanhangers zijn helaas niet welkom in Den Haag, dus geven we je alternatieven om toch naar je club te kijken. De opties zijn een beetje schaars.

Sowieso moeten Ajacieden met een baan vandaag niet te laat naar huis gaan, want de aftrap in het ADO Den Haag-stadion is al om 18.30 uur.  Dan is het een kwestie van snel afstemmen op Fox Sports, dat op kanaal 1 en 5 het bekerduel van Ajax met de amateurs live uitzendt.

Pages

Subscribe to ADO Den Haag