Brian Berkleef

Ajax moet openheid geven over de transfer van Bulykin

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax moet openheid van zaken geven over de transfer van Dimitri Bulykin. Zaakwaarnemer en broer van Rijkaard (Herman) heeft ruzie met Anderlecht en wil beslag laten leggen op het geld van de transfer. Dit was in feite niks omdat hij transfervrij was, maar volgens de agents zijn er meer afspraken gemaakt (o.a. bonussen).

Rijkaard is in een juridische strijd beland met Anderlecht over ‘het niet respecteren van een verbintenis die Rijkaard als gelicentieerd FIFA-agent met Anderlecht had over het contract van Mbark Boussoufa’.

Herman Rijkaard legt beslag op betaling Ajax

Bron: ajax1.nl

Herman Rijkaard, de broer van voetbaltrainer Frank en Brian Berkleef laten geen mogelijkheid onbenut om het geld van Anderlecht waarop zij menen recht te hebben, te incasseren. Het tweetal is in een juridische strijd verwikkeld met de club uit Brussel wegens ‘het niet respecteren van een verbintenis die Rijkaard als gelicentieerd FIFA-agent met Anderlecht had over het contract van Mbark Boussoufa’.

'Ajax moet openheid van zaken geven over de transfer van Bulykin'

Bron: www.voetbalzone.nl

Herman Rijkaard, broer van Frank Rijkaard, en Brian Berkleef zijn in een juridische strijd verwikkeld met Anderlecht wegens ‘het niet respecteren van een verbintenis die Rijkaard als gelicentieerd FIFA-agent met Anderlecht had over het contract van Mbark Boussoufa’. Het duo laat bij Ajax (derden)beslag leggen op eventuele betalingen aan Anderlecht, inzake de transfer van Dmitri Bulykin.

Nieuws: Emanuelson in selectie, maar Milan keurt hem zondag

Bron: www.ajaxlife.nl

Urby Emanuelson is hersteld van de blessure aan zijn enkel en behoort tot de selectie van trainer Frank de Boer voor het uitduel met FC Utrecht. Dit lezen we op Ajax.nl. Aangezien Emanuelson lijkt te vertrekken naar AC Milan, kan dit wel eens één van zijn laatste wedstrijden namens Ajax worden. Update: zaakwaarnemer Brian Berkleef bevestigde Ajaxlife.nl rond middernacht dat AC Milan de speler zondag al keurt.

Emanuelson niet naar Wolfsburg

Bron: www.ajaxupdate.nl

Volgens Voetbal International vervolgt Urby Emanuelson zijn carrière na dit seizoen bij VfL Wolfsburg. Zaakwaarnemer Brian Berkleef noemt de geruchten over de op handen zijnde transfer echter onzin.Emanuelson besloot recent om zijn aflopende verbintenis bij Ajax niet te verlengen. Veertien clubs toonden vervolgens belangstelling, waaronder VfL Wolfsburg. Met die club zou de Ajacied zelfs al [...]

'Geruchten over transfer van Emanuelson naar Wolfsburg zijn onzin'

Bron: www.voetbalzone.nl

Alhoewel Voetbal International maandag naar buiten kwam met het nieuws dat trainer Steve McClaren van VfL Wolfsburg vleugelspeler Urby Emanuelson van Ajax naar zijn ploeg zou willen halen, laat zijn zaakwaarnemer een dag later weten dat daarvan vooralsnog geen enkele sprake is.De geruchten over een transfer van Emanuelson naar Wolfsburg zijn dan ook onzin, vertelt Brian Berkleef dinsdag aan AT5.

Nieuwe contractaanbieding voor Emanuelson

Bron: www.ajax1.nl

De kans bestaat dat Urby Emanuelson toch bij Ajax blijft. De clubleiding deed hem een nieuwe aanbieding, nadat eerdere onderhandelingen over contractverlenging waren stukgelopen. Al vanaf januari is Ajax met de international in gesprek.

De directie van de Amsterdamse club wil de salarissen verlagen en deed Emanuelson een voorstel waarbij hij, volgens zijn zaakwaarnemer Brian Berkleef, 'enkele tonnen' moest inleveren. Tot woede van de 24-jarige speler die vond dat hij meer waardering verdient, omdat hij uit de eigen jeugdopleiding komt.

Subscribe to Brian Berkleef