Joey Didulica

Met 'frisse ideeën' naar Australië

Bron: www.ajax.nl

Joey Didulica (34) was maandag even op bezoek bij Ajax. De doelman die vorige maand een punt achter zijn voetballoopbaan zette, vertrekt volgende week voorgoed ‘Down Under’ naar zijn geboorteland Australië. Tussen het inpakken van de verhuisdozen door bracht de ex-Ajacied nog even een bezoek aan zijn voormalig werkgever.

'Voorrecht bij Ajax te hebben gespeeld'

Bron: www.ajax.nl

Een paar dagen nadat hij bekendmaakte definitief met voetbal te stoppen, was Joey Didulica te gast bij Ajax – AZ. De contractspeler van AZ raakte vijf jaar geleden voor het eerst ernstig geblesseerd aan de nek en kwam nauwelijks nog aan spelen toe. Met drie kampioenschappen bij Ajax, Austria Wien en AZ op zak neemt de aimabele doelman afscheid van Europa. Hij keert met zijn gezin terug naar Australië.

Ook Romero mist Ajax – AZ

Bron: ajax1.nl

AZ kan nog steeds geen beroep doen op Sergio Romero. De Argentijnse sluitpost blijft last houden van zijn enkel, waardoor de competitiewedstrijd tegen Ajax zondag voor hem te vroeg komt.

Een aantal weken geleden moest Romero afzeggen voor de wedstrijd tegen PSV (0-4 nederlaag). De verwachting was dat hij spoedig terugkeerde, maar zijn revalidatie duurt langer.

Subscribe to Joey Didulica