Edgar Manucharyan

Vergeten voetballer #36: Edgar Manucharyan

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 36 van deze rubriek komt (ooit) het grootste talent van Armenië aan bod, Edgar Manucharyan.

De ex-Ajacied van de week: beauty van Eriksen (video)

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Terug na een zomerstop opnieuw een editie van de ex-Ajacied van de week. Deze keer vooral met veel oefenwedstrijden. Grote namen zoals Ibrahimovic en Eriksen deden van zich spreken maar ook in een Russische uithoek voltrok zich een boeiend duel met maar liefst 4 oud-Ajacieden aan de aftrap. Natuurlijk was er ook op de Nederlandse velden voldoende te zien met hoofdrollen voor Sarpong, Meleg en Antonia.Ural Svedarlovska - Mordovia Saransk

De Ex-Ajacied van de week

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Deze week aandacht voor jeugdspitsen want veel aanvallers uit de jeugdopleiding kwamen tot scoren, geen usual suspects als Darko Bodul, Geoffrey Castillion of Gaston Sangoy maar wel Tom Boere, Edgar Manucharyan, Moestafa El Kabir en Gino Van Kessel. Ook Luis Suarez, Christian Eriksen en Leonardo konden natuurlijk niet op ons lijstje ontbreken. Winnaar van de week werd Manucharyan omdat zijn doelpunt een belangrijke stap was naar behoud op het hoogste Russische niveau.

 

Wormgoor (ADO) verwacht dat Ajax podium moet afbreken

Bron: www.ajaxlife.nl

Bij ADO - Ajax was er voor Wormgoor geen houden aan.© Proshots

Vito Wormgoor vindt het prima als Ajax voor de vierde keer op rij kampioen wordt. Alleen gaat het niet zondag gebeuren en al helemaal niet tegen ADO Den Haag. “Dat podium kunnen ze zondag weer afbreken,” kondigt de verdediger aan.

Tot zes jaar geleden droeg Wormgoor het Ajaxshirt, maar het zelf inlossen van een kaartschuld – 150 euro – van Edgar Manucharyan vormde zijn einde op De Toekomst. Inmiddels staat weliswaar een eventuele kampioenswedstrijd op het programma, maar dan wel als tegenstander van Ajax.

De ex-Ajacied van de week

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De doelpunten werden deze week allemaal door aanvallers gemaakt, speciale aandacht voor de vergeten Darko Bodul die er deze week zelfs twee maakte. Onze ex-Ajacied van de week met andere woorden.

Darko Bodul

De Kroatische Oostenrijker stond al even droog in de Deense competitie maar vrijdag was het dan zo ver, hij maakte 2 doelpunten voor Odense tegen de hekkensluiter. Dat bleek niet genoeg voor de overwinning want de uitclub scoorde ook nog twee keer.

Klaas-Jan Huntelaar

Manucharyan hoopt op nieuwe kans

Bron: www.ajaxshowtime.com

INTERVIEW - EXCLUSIEF - Ex-Ajacied Edgar Manucharyan (25) is momenteel in Nederland voor de behandeling van een enkelblessure. Ajax Showtime zocht de speler, die ooit als één van de grootste talenten van Europa werd gezien, op voor een kort interview. ‘Ik wil deze nieuwe kans pakken’, vertelt de vleugelspits hoopvol.
Subscribe to Edgar Manucharyan