Daniel Cruz

‘Tactisch moet hij nog wel wat leren bij Ajax, hij is niet de slimste speler’

Bron: www.voetbalzone.nl

Terwijl de geruchten dat Davinson Sánchez bij Ajax gaat vertrekken steeds hardnekkiger worden, maakt aankoop en landgenoot Luis Orejuela zich op voor zijn eerste minuten in het shirt van Ajax. De rechtsback werd vorige week voor een bedrag van 3,65 miljoen euro overgenomen van Deportivo Cali en Daniel Cruz, de eerste Colombiaan die voor de Amsterdammers uitkwam, denkt dat zijn

Ajax bevestigt de komst van spits Cassierra

Bron: www.ajaxlife.nl

Casierra wordt gepresenteerd met het shirt van vorig seizoen. © Ajax Images

Ajax heeft de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. Mateo Cassierra komt over van Deportivo Cali en zette zijn handtekening onder een contract voor vijf jaar. Ajax heeft krap 6 miljoen euro over voor de negentienjarige spits, die de ruimte krijgt om te groeien.

Daniel Cruz: 'Ik snap dat Ajax Casierra koopt'

Bron: www.ajaxlife.nl

De ene spits redt het in Amsterdam, de ander heeft het lastiger. © Pro Shots

Met Mateo Casierra neemt Ajax weer eens een Zuid-Amerikaan in dienst. En voor de tweede keer een Colombiaan. Daniel Cruz, die in 1998 naar Amsterdam kwam op zeventienjarige leeftijd, was de eerste. Hij kent zijn opvolger. “Mateo heeft een goede mentaliteit.”

Cruz woont tegenwoordig in Cali, de plaats waar Casierra onder contract stond bij Deportivo Cali. “Ik ken hem niet persoonlijk, maar heb hem wel vaak in actie gezien,” stelt Cruz in gesprek met Ajax Life.

Beveiliging Amsterdam Arena kraakt aan alle kanten, VIP plaatsen makkelijk te verkrijgen

Bron: ajaxfanzone.nl

Er zijn heel wat mensen die enorm veel moeite doen om eens een keer bij een wedstrijd van Ajax aanwezig te zijn en ook bereid zijn om daar fors voor te betalen. Volgens Undercover onderzoeksjournalist Alberto Stegeman is het echter helemaal geen probleem om de Arena te bezoeken en ook een plaats op de Eretribune en een bezoek aan het spelershome blijkt voor Stegeman een fluitje van een cent.

Bron: www.vi.nl

Daniel Cruz (30) vertrekt bij Germinal Beerschot. De middenvelder, die in het verleden tot de hoofdmacht van Ajax behoorde, vertrekt naar het Amerikaanse FC Dallas.
Subscribe to Daniel Cruz