February 2022

Ajax Vrouwen winnen van PSV: 1-2

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben maandagavond het uitgestelde duel met PSV Vrouwen met 1-2 gewonnen. Door de overwinning gaat de ploeg van Danny Schenkel als koploper de derde periode in. De wedstrijd ging op zondag 6 februari niet door vanwege overvloedige regenval waardoor het veld in korte tijd onbespeelbaar werd. De thuisploeg wist nog wel de score te openen in de tweede helft maar de Ajax Vrouwen hadden hun antwoord klaar. Binnen drie minuten stond de 1-2 op het bord door doelpunten van Spitse en Leuchter.

Dordrecht-speler N’Diaye moet bijkomen van racisme MVV-fans en keert voorlopig terug naar familie in Lyon

Bron: www.ad.nl

FC Dordrecht heeft de Franse verdediger Seydine N’Diaye de gelegenheid gegeven om terug te keren naar zijn familie in Lyon. De nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie heeft daartoe besloten, nadat de speler met Senegalese roots afgelopen vrijdag in de extra tijd van het duel met MVV racistisch werd bejegend door enkele supporters van de Limburgse club.

Ajax verslaat Heracles in besloten oefenduel: 5-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft maandagmiddag achter gesloten deuren een oefenwedstrijd gespeeld tegen Heracles Almelo. Op de Toekomst werd het uiteindelijk 5-1 voor Ajax. Mohammed Kudus (2x), Danilo, Victor Jensen en Kenneth Taylor wisten de doelpunten te maken. Ajax trad aan met een mix van spelers van het eerste en tweede elftal. Onder meer Nicolás Tagliafico, Ryan Gravenberch en Mohamed Daramy stonden aan de aftrap. De ploeg van Ten Hag komt donderdag weer in actie. Dan wacht het duel met AZ in de halve finale van de KNVB Beker.

Video: Kale en Kokkie vonden Ajax tenenkrommend slecht

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een slechte week achter de rug. Gelijkspel tegen Benfica in de Champions League en verloren van Go Ahead Eagles in de Eredivisie. Kale en Kokkie zijn niet te spreken over het spel van Ajax. Vooral Rensch, Blind, Ten Hag en zijn technische staf hebben gefaald, volgens Kale en Kokkie. Voor het eerst sinds 1978 heeft Ajax verloren in de Adelaarshorst. Go Ahead Eagles kwam de eerste helft op 2-0 via Inigo Cordoba en Philippe Rommens. Steven Berghuis beperkte na rust de schade enigszins, maar het was niet voldoende: 2-1.

Pages