October 2018

Stengs maakt na vijftien maanden rentree bij AZ: ‘Heerlijk om terug te zijn’

Bron: www.ad.nl

Calvin Stengs maakte indruk met zijn optredens voor AZ aan het einde van het seizoen 2016/2017, maar de linksbenige vleugelaanvaller liep al in de eerste competitiewedstrijd van vorig seizoen (PSV-uit op 12 augustus 2017) een zware kruisbandblessure op. Vanavond maakte de 19-jarige Stengs zijn rentree bij AZ met een korte invalbeurt in de met 2-0 bekerwedstrijd tegen VVV-Venlo.

Ajax probleemloos langs Go Ahead in bekerduel: 3-0 (Incl. foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zonder ook maar een moment in de problemen te komen de volgende ronde van de KNVB beker. Erik ten Hag had zijn elftal flink door elkaar gehusseld, maar won in eigen huis zonder moeite van Go Ahead Eagles: 3-0. De koploper van de eerste divisie hield in de Johan Cruijff Arena ruim een half uur stand. Het was David Neres die met een snoeihard schot in de 35e minuut de ban brak: 1-0. Hij trof doel op aangeven van een gretige Zakaria Labyad, die drie minuten later zelf doel trof (2-0).

Ajax Vrouwen fors onderuit in return tegen Olympique Lyon

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen zijn uitgeschakeld in de Champions League want na de 0-4 thuisnederlaag tegen Olympique Lyon ging het woensdag in de return helemaal mis. Het werd maar liefst 9-0 in het Groupama Academy Stadium in Frankrijk. Na 22 minuten stond er al 4-0 op het scorebord en de Ajax Vrouwen hadden weinig tot niks in te brengen. Na de rust scoorde Lyon nog vijf maal en kwam er een eind aan het avontuur in de UEFA Women’s Champions League. De nederlaag kwam hard aan bij de Ajax Vrouwen.

Pages