August 2016

‘Licht gaat uit in ArenA: Geen last minute transfers meer’

Bron: ajaxfanzone.nl

VI-journalist Freek Jansen meldt dat de lampen in de Amsterdam Arena uit worden gedaan. Alles bij Ajax blijft zoals het vandaag begon. Geen last-minute transfers meer. Dat betekent dat ook Lasse Schone en Thulani Serero vooralsnog bij Ajax blijven. De kans bestaat natuurlijk dat Ajax beide spelers alsnog transfervrij laat vertrekken. Nou Overmars daar sta je dan met je ‘er gaan nog gekke dingen gebeuren, vandaar toch Ziyech’.

‘Ziyech geen Europese top vanwege zijn attitude, zijn geringe fysiek en zijn solistische spel’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat FC Twente met Hakim Ziyech haar beste speler kwijt raakt staat buiten kijf. Tukker Leon ter Voorde vraagt zich in zijn blog bij het Twentse Tubantia af waarom de grote Europese clubs niet kwamen voor Ziyech? Volgens hem is de oorzaak zijn houding naar het team toe, zijn geringe fysiek en zijn solistische spel. Rancune van een Twentse journalist of kern van waarheid? Aan Ziyech de taak het tegendeel te bewijzen.

Ajax erkent fout voormalig 410:’We hebben een inschattingsfout gemaakt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Tijdens de wedstrijd tegen Willem II was er strijd op de verkeerde plek, namelijk in de vakken 424 en 425; het oude vak 410. Er ontstond een flinke confrontatie tussen een deel van de fanatieke Vak 410 aamhang dat niet mee kon verhuizen naar de onderste ring en de beveiligers waarbij over en weer diverse klappen vielen. Dit kwam omdat Ajax is haar wijsheid had besloten plots van deze vakken een familievak te maken en dus mochten de fanatieke fans plots niet meer staan terwijl zij dat van oudsher wel gewend waren.

Pages