October 2012

Frank de Boer erg positief over jong centrale duo

Bron: ajax1.nl

Een 0-2 stond op het scorebord in Friesland na de wedstrijd ONS Sneek – Ajax. Geen grote uitslag, maar Frank de Boer zag wel degelijk positieve punten: “Ik heb een heel goed centraal duo gezien, die eigenlijk niets fouten hebben gedaan”, zegt De Boer tegenover Eredivisie Live. De Amsterdamse trainer stelde woensdagavond jongelingen Joël Veltman en Stefano Denswil op. Laatstgenoemde debuteerde voor Ajax en wist zelfs te scoren.

Ajax moeizaam langs ONS Sneek

Bron: www.ajaxupdate.nl

Ajax heeft zich geplaatst voor de vierde ronde van het KNVB-bekertoernooi. Maar overtuigend was de overwinning op hoofdklasser ONS Sneek niet (0-2).

Ajax-trainer Frank de Boer zag het bekerduel met ONS Sneek als de ideale gelegenheid om verschillende beloftes aan het werk te zien. Zijn basisploeg was een veredeld reserveteam. Voor het resultaat had het geen gevolgen, want de Amsterdammers keerden met een zege huiswaarts.

Ajax wint, maar stelt diep teleur in Sneek

Bron: ajax1.nl

De wedstrijd tussen ONS Boso Sneek en AFC Ajax is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ajax. De landskampioen speelde een matige wedstrijd waarin het nauwelijks kansen wist te creëren. Pas in de laatste twintig minuten begonnen de Amsterdammers wat beter te spelen. Op aangeven van Christian Eriksen scoorde zijn landgenoot Viktor Fischer de eerste treffer. Stefano Denswil scoorde uit een vrije trap de tweede.

Pages