Groenendijk: ”Blij met getoonde veerkracht”

Bron: ajax1.nl

Alfons Groenendijk was na afloop redelijk tevreden met het vertoonde spel van zijn jonge ploeg. Vooral het terugkomen van een 0-2 achterstand naar een 2-2 gelijkspel stemde de oefenmeester tevreden.

”Met de insteek waarmee wij deze wedstrijd bekijken heb ik zeker genoten. Ik heb een aantal hele goeie spelers gezien aan onze kant. Hoe ze met elkaar, met name de tweede helft na de 0-2, veerkracht hebben getoond ben ik zeer blij mee”, zegt de trainer na afloop tegenover Fox Sports.

”Daar speel je die wedstrijden voor, het mentaal sterker worden. Het zit ons dit jaar niet altijd mee en dan moet je dus tegenslagen leren overwinnen. Dat hebben ze vanavond gedaan en daar ben ik tevreden over. Het is jammer dat je dan gelijk speelt, maar dat is dan maar zo”, vervolgt Groenendijk.

Riechedly Bazoer kon daarnaast rekenen op nog wat extra lovende woorden. ‘Na de verplichte wissel van Gravenberch gingen we 1-op-1 spelen en speelde Riechedly zeer betrouwbaar en zeer taakbewust. Dat is wat we graag willen zien op die positie. Hij ging ook het spel verdelen en maakte daarin de juiste keuzes. ”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/groenendijk-blij-met-getoonde-veerkracht/