SV Ajax organiseert busreis naar München!

Bron: www.ajaxlife.nl

We hebben al wat leuke tripjes gemaakt. Op naar de volgende! © Pro Shots

Het is eindelijk tijd voor een busreis op het hoogste niveau! Ajax maakt zijn rentree in de Champions League en daar willen we allemaal maar wat graag bij zijn. Het eerste uitduel is 2 oktober met Bayern München en SV Ajax organiseert een busreis!

De loting voor de groepsfase heeft drie mooie tegenstanders opgeleverd, waarvan ‘Die Bayern’ duidelijk de grootste en sterkste club is. Als Ajax in Duitsland een puntje weet af te snoepen, kan dit verderop nog wel eens goud waard blijken.

De spelers kunnen in ieder geval alle steun gebruiken en Ajacieden staan te trappelen om de ploeg achterna te reizen. Het is gelukkig niet zo ver naar München, maar er moet iemand willen rijden... En het is echt nog een hele klus om een slaapplek te vinden. Onze busreis is een mooi alternatief!

Reis jij met ons mee naar München? SV Ajax organiseert een busreis. De wedstrijd is dus dinsdag 2 oktober en begint om 21.00 uur. Onze bus vertrekt de avond van tevoren bij de Johan Cruijff Arena en we vertrekken kort na het laatste fluitsignaal, zodat we de volgende ochtend bijtijds terug zijn.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24706

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff