Onana baalt van vertrek Sanchez: ‘Hij was fantastisch voor ons’

Bron: ajaxfanzone.nl

Andre Onana realiseert zich dat Ajax in de persoon van Davinson Sanchez een belangrijke speler is kwijtgeraakt. De doelman uit Kameroen baalt van het vertrek van Sanchez maar doet er ook niet al te dramatisch over, zo laat hij weten in gesprek met Ajax TV.

‘Davinson vond ik een van de beste verdedigers van Ajax en hij heeft mij vaak geholpen waardoor we vaak de nul hielden. Hij is mijn vriend geworden maar het was een goed moment voor hem om te gaan en dat gun ik hem ook al baal ik er natuurlijk wel van, maar zo gaat dat in de voetbalwereld en je hebt elk jaar nieuwe vrienden. Zelf denk ik niet aan een vertrek bij Ajax en we moeten blijven vechten. Als het goed gaat, blijf je bij elkaar en als het slecht gaat, moet je ook bij elkaar blijven. Als het mij en mijn verdedigers lukt om de nul te houden, weet ik zeker dat we alles gaan winnen. Vorig seizoen zijn we ook slecht gestart en goed geëindigd, ook al wonnen we niks’.

Bron: Ajax TV

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/09/06/onana-baalt-van-vertrek-sanchez-hij-was-fantastisch-voor-ons/

Gegevens

Onderwerpen: Ajax TV, Transfers
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax