Eshly Bakker invaller bij winnend Oranje

In een zeer open wedstrijd hebben de Oranje Leeuwinnen de eerste wedstrijd van het Olympisch kwalificatietoernooi met 3-4 van Zwitserland gewonnen.  Al binnen drie minuten kwam Nederland op achterstand omdat het elftal, zonder Ajax-speelsters in de basis, verlamd leek door de zenuwen. Na twintig minuten begon die spanning weg te vallen, waardoor Nederland voor rust terugkwam na een strafschop van Manon Melis. In de tweede helft leek een knotsgekke fase waarin Nederland drie keer scoorde in zes minuten de wedstrijd te gaan beslissen. Zwitserland kwam echter terug tot 3-4 en raakte zelfs nog het aluminium vlak voor tijd. Dichterbij kwamen de Zwitserse speelsters niet meer en dus startte Oranje het OKT positief. Ajacied Eshly Bakker was de enige Amsterdamse die in actie kwam in Den Haag: zij viel een kwartier voor tijd in.

Bestel nu het uitshirt met 50% korting + GRATIS bedrukking!