Tiende overwinning op rij voor Ajax Vrouwen

Eén vissersmand per Telstartegentreffer. Drie dus. Ziet u ze hangen?© Björn Martens

Tien, tien, tien! De Ajax Vrouwen blijven op stoom en boekten op bezoek bij Telstar hun tiende overwinning op een rij. Ondanks de doelpuntloze eerste helft, liepen de Ajax Vrouwen na rust uit naar een ruimte 0-3 score.

In de eerste helft leken beide ploegen aan elkaar gewaagd. Ajax was beter aan de bal, maar de betere kansen waren voor Telstar. Na rust trok Ajax de wedstrijd na zich toe, in deze generale repetitie richting de topper tegen Twente.

De thee was nog niet op of Ajax kreeg een dot van een kans: de inzet van Linda Bakker strandde op de doellijn. Na een schot van Tessel Middag (over), was het na een kwartier wel raak: Chantal de Ridder schoot de bal knap binnen. Even later maakte Versteegt aan alle spanning een eind door de score te verdubbelen.