Klassieker zo goed als uitverkocht

Bron: www.ajaxupdate.nl

De bekerwedstrijd tussen Ajax en Feyenoord wordt woensdagavond afgewerkt in een volle Arena. De Klassieker is zo goed als uitverkocht, melden de Amsterdammers op de clubsite.

Ajax laat weten dat er op dit moment nog 1.400 kaarten beschikbaar zijn voor de bekerklassieker in eigen huis. Feyenoord-fans zijn woensdag niet welkom, omdat de betrokken partijen eerder deze maand niet tot een akkoord kwamen.

Toch is de kans aanwezig dat er Rotterdamse supporters in de Arena aanwezig zijn. De politie heeft aanwijzigingen dat aanhangers van Feyenoord in het bezit zijn van kaarten. “We gaan er voor zorgen dat ze niet in het stadion komen”, aldus een woordvoerder van de Amsterdamse politie tegen NU.nl.

“Wij hebben ook geluiden gehoord dat er veel kaarten voor de thuisvakken in handen zijn van Feyenoord-supporters. Ze zijn echter niet welkom, dus we werken samen met de Rotterdamse voetbaleenheid om ze buiten Amsterdam te houden. Wellicht dat een enkeling uiteindelijk toch in het stadion belandt, maar grotere groepen gaat dat niet lukken. Het heeft dan ook niet veel zin om het te proberen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2014/01/klassieker-zo-goed-als-uitverkocht/