Van der Vaart hoopt op terugkeer naar Ajax

Bron: ajax.nieuwslog.nl

afael van der Vaart zou graag terugkeren bij Ajax. “Als ik vooraf weet dat ik net zo kan eindigen als Cocu bij PSV, dan ga ik zeker terug naar Ajax. Over een jaar of vier, vijf misschien. Ajax moet natuurlijk ook maar net willen”, vertelt de speler van Tottenham Hotspur. Van der Vaart voelt zich nog altijd enorm thuis in Amsterdam en volgt Ajax op de voet.

“Ik voel me ook verbonden met de Amsterdamse mentaliteit”, vertelt hij. “In het buitenland denken ze ook altijd dat ik uit Amsterdam kom. Amsterdam is gewoon dé stad, waar je ook komt. En dan heb ik het nog niet eens over Ajax, maar alles erom heen, het bruisende uitgaans- en theaterleven, alles. Als ik in Amsterdam kom, word ik altijd vrolijk. Die stad voelt echt als thuiskomen”, legt de oud-Ajacied uit.

Van der Vaart ziet Ajax nog met regelmaat spelen. “Als ik op zaterdag heb gespeeld, dan zit ik zondagmiddag meestal lekker thuis, op de bank voor de televisie naar Ajax te kijken. Demián d’r bij, die kijkt echt alles, een chippie, een colaatje light, dan ben ik helemaal tevreden.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114384/Van_der_Vaart_hoopt_op_terugkeer_naar_Ajax.html

Gegevens

Onderwerpen: Terugkeer