PDC World MatchPlay Darts 2015: Tweede Ronde met Michael van Gerwen – Jamie Lewis

Bron: www.nieuwslog.nl

Vanaf dinsdag 21 juli gaat de tweede ronde van het World MatchPlay toernooi in Blackpool verder. Michael van Gerwen wist zich als enige Nederlander te kwalificeren voor deze tweede ronde, in tegenstelling tot zijn landgenoten Raymond van Barneveld, Jelle Klaasen, Benito van de Pas en Vincent van der Voort. Wie maken er nog veel kans op een goede eindklassering?

Van Gerwen loot Lewis

Niet Adrian, maar Jamie Lewis zal de tegenstander van Michael van Gerwen zijn in de tweede ronde van World MatchPlay. Michael van Gerwen rekende in de eerste ronde overtuigend af met Benito van de Pas. Het werd 10-4 in het voordeel van de Brabantse nummer twee van de Premier League.

Zijn opponent, Jamie Lewis, versloeg Justin Pipe met 10-7. Samen met landgenoot Gerwyn Price wist de Welshman de eer van zijn land hoog te houden, want er zijn slechts twee deelnemers uit Wales die aan het toernooi mee. De uitschakeling van Kim Huybrechts zorgde eerder al dat er een nationaliteit op het toernooi verdween.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1249780-zinderende-eerste-ronde-belooft-veel-voor-restant-world-matchplay-2015/

Gegevens

Clubs: Blackpool