Toivomaki wil zich bewijzen bij Almere City

Bron: ajax1.nl

Henri Toivomaki wil zich dit seizoen graag laten zien. De 21-jarige verdediger wordt door zijn werkgever Ajax uitgeleend aan Almere City om aan speelminuten te komen. De Fin, die mede door blessureleed nog niet in de hoofdmacht van Ajax speelde, hoopt zich dit jaar te bewijzen bij de club uit Flevoland.

 ”De keuze om voor deze club te gaan spelen was niet moeilijk. Ajax en Almere City hebben een samenwerkingsverband en ik kan hier ervaring opdoen in het betaald voetbal. Daar heb ik ontzettend veel zin in”, zo vertelde de mandekker op het digitale thuis van Almere City.

“Ik ben heel positief over de club. Er staat een sterke spelersgroep, waarmee ik verwacht veel wedstrijden te gaan winnen. En ook qua accommodatie en faciliteiten is alles goed geregeld”, aldus de jongeling, die weet dat hij zich dit seizoen moet laten zien.

“Mijn contract bij Ajax loopt tot 30 juni 2013, dus ik wil me dit jaar bewijzen. Inmiddels ben ik fit en moet ik alleen nog wedstrijdritme opdoen. Ik ga hard werken om er een mooi seizoen van te maken”, besloot Toivomaki.

Tekst: Soccernews

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/toivomaki-wil-zich-bewijzen-bij-almere-city/

Gegevens