Ajax verkoopt verreweg de meeste seizoenskaarten

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Over ruim een maand gaat de competitie weer van start. Ajax heeft nu al meer dan 40.000 seizoenskaarten verkocht, zo meldt het Algemeen Dagblad. De club bereikte dat aantal vorig jaar pas twee weken later. Er is dus veel animo voor Ajax-seizoenskaarten.

De landskampioen blijft de concurrentie al jarenlang voor met het aantal seizoenskaarthouders. Al sinds de gang naar de Amsterdam Arena verkoopt de club de meeste seizoenskaarten. Vorig seizoen betaalden gemiddeld 47.316 toeschouwers per wedstrijd een kaartje voor een Ajax-wedstrijd.

Ook dit jaar blijft Ajax de concurrentie ver voor. PSV kwam tot nu toe tot zo’n 26.000 jaarkaarten. Vorig seizoen eindigden de Eindhovenaren op 28.874. Bij Feyenoord gingen er tot nog toe zo’n 25.000 seizoenskaarten over de toonbank, waar het vorig jaar, inclusief de in januari verkochte kaarten voor een half seizoen, op ongeveer 30.000 uitkwam.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114256/Ajax_verkoopt_verreweg_de_meeste_seizoenskaarten.html

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, Seizoenskaart, Kampioen