Opstellingen Ajax – Legia Warschau

Bron: ajaxfanzone.nl

Vorige week werd de eindstand in Polen 0-0 en de beelden laten duidelijk zien dat Ajax een doelpunt ontnomen is. Vanavond om 19:00 uur wil Davy Klaassen, in een uitverkocht Amsterdam Arena, zoete wraak en zal minimaal één keer willen scoren. Hij is één van de spelers waar veel dreiging vanuit gaat maar Justin Kluivert, waar ook veel dreiging vanuit gaat, zal niet aanwezig zijn. Hij en Matthijs de Ligt  hebben dinsdag met Ajax O19 meegedaan en hebben hun rust nodig. Ook zullen Kenny Tete en Daley Sinkgraven niet mee doen omdat Kenny geschorst en Daley geblesseerd is. Wil je het begin van de wedstrijd meemaken en je hebt een plaats op Noord dan is het wijs om op tijd aanwezig te zijn omdat er ook 2500 Legia supporters het uitvak in willen. 

Opstelling Ajax: André Onana, Joël Veltman, Davinson Sánchez, Jairo Riedewald, Nick Viergever, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Hakim Ziyech, Bertrand Traoré, Kasper Dolberg, Amin Younes

Opstelling Legia Warschau: Malarz; Broz, Pazdan, Dabrowski, Hlousek; Jodlowiec, Kopszýnski; Qazaishvili, Odjidja, Guilherme; LucharczykLikes(21)Dislikes(3)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/02/23/opstellingen-ajax-legia-warschau/