Geruchten

Jongkind: “Kluivert is een speler die uitdaging nodig heeft”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nog altijd zijn er veel geruchten over een mogelijke transfer van Justin Kluivert naar Manchester United. Ruben Jongkind, voormalig hoofd talentontwikkeling van Ajax, zag in de jeugd al dat Kluivert erg getalenteerd was, maar volgens Jongkind is er van een transfer nog geen sprake. Wel stelt Jongkind dat Kluivert een speler is die uitgedaagd moet blijven worden.

Napoli waarschuwt Younes voor gevolgen mislukte transfer

Bron: www.ajaxlife.nl

Al dit gedoe gaat gevoelsmens Younes niet in de koude kleren zitten. © Pro Shots

Het is bijna half februari. En er gaat geen dag voorbij of er zijn nieuwe ontwikkelingen in de transfersoap rondom Amin Younes. De linksbuiten tekende een contract bij Napoli, maar voetbalt nog voor Ajax en het is onduidelijk waar hij na de zomer opduikt.

Het is nog altijd moeilijk om precies aan te stippen waarop de overgang van Younes nu precies spaak liep. Er gaan te veel verschillende verhalen rond en de onzin is nog niet uitgekristalliseerd, waardoor je automatisch speculatie overhoudt.

Kluivert vindt stap naar Man Utd zelf ook beetje te groot

Bron: www.ajaxlife.nl

Kluivert bereidde tegen NAC de belangrijke gelijkmaker voor. © Pro Shots

Justin Kluivert verlengt zijn contract bij Ajax. Althans, dat was toch de bedoeling? Wij gingen er ook vanuit, maar met Mino Raiola als zaakwaarnemer kun je beter wachten totdat de inkt droog is. Vandaar dat er iedere week wel weer een nieuw gerucht speelt.

Het gerucht van deze week voorziet in een overstap komende zomer naar Manchester United. Vooralsnog komt alleen de Engelse krant The Mirror ermee en dat is nu niet bepaald reden om aan te nemen dat er iets op stapel staat, maar toch.

Kluivert reageert op geruchten: “zelf niet met Mourinho gesproken”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Justin Kluivert heeft gereageerd op de hardnekkige geruchten over een transfer naar Manchester United, die de afgelopen dagen de ronde doen. De jonge aanvaller vindt een transfer op dit moment nog geen logische stap, maar sluit het in de toekomst niet uit.

“Niet dat ik weet. Ik heb zelf niet met Mourinho gesproken”, verklaart Kluivert tegenover Voetbal Inside. “Verhalen gaan altijd rond, maar wat er van waar is..Ik weet net zoveel als jullie. Hoe groot de kans is dat ik vertrek? Die kans is niet heel groot. Ik weet echt van niets.”

[Update II] Ajax verhuurt Zeefuik aan Groningen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Eerder ging het gerucht dat Deyovaisio Zeefuik met Ron Jans was gespot, maar nu meldt Elwin Baas, journalist van RTV Noord, dat FC Groningen hoopt de rechtsback woensdagochtend al te verwelkomen op het trainingsveld.

Er zou bij een overstap in eerste instantie sprake zijn van een verhuur, maar de nummer dertien van de Eredivisie zou daarbij ook een optie tot koop bedongen hebben. Voor Zeefuik lijkt een (tijdelijke) overstap momenteel het beste, waar Ajax met Rasmus Nissen Kristensen al een nieuwe stand-in aantrok voor Joël Veltman.

Pages

Subscribe to Geruchten