Geruchten

‘Ajax bereidt diep in de buidel te tasten voor Argentijnse verdediger’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft de hoop op de komst van de verdediger Lisandro Magallán nog niet opgegeven. Verschillende Argentijnse media melden dat Ajax binnenkort een verhoogd bod zal uitbrengen.

De geruchten over de interesse in de 24-jarige Magallán doen al de ronde sinds eind oktober en Boca Juniors zou al een bod van vier miljoen van de Amsterdammers hebben afgewezen. De Argentijnse topclub wil meer geld zien.

Argentijnse verdediger van Boca Juniors hoorde nog niets van Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het gerucht gaat al een tijdje rond dat Ajax  interesse heeft in Lisandro Magallán van Boca Juniors. Ajax zou begin november al een bod van vier miljoen euro hebben gedaan. Magallán zegt echter nog niets gehoord te hebben uit Amsterdam.

Tijdens een persconferentie van zijn club werd de 24-jarige verdediger gevraagd naar zijn toekomst. “De interesse van Ajax veranderd niks aan mijn persoonlijke doel bij Boca Juniors.”

Hulshoff over vierjarig contract: “Daar blijkt een intentie uit”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Barry Hulshoff is al een aantal jaar de zaakwaarnemer van Matthijs de Ligt. Ajax TV sprak met de belangenbehartiger over het 18-jarige talent. “In het begin heb ik Matthijs vooral begeleid op het technische en mentale vlak geweest. Op een gegeven moment kwam Ajax hem een contract aanbieden en toen was er voor mij de vraag: blijf ik hem ook hierna begeleiden. Dan komt er namelijk ook contractbegeleiding bij kijken. Toen heb ik met zijn vader afgesproken dat wij het samen zouden gaan doen.”

Transferweekje: De Ligt uitverkorene Barça, PSV maakt haast

Bron:

Transfergeruchten blijven op volle toeren komen. Door de bomen kunnen we soms het bos niet meer zien. Het ene gerucht is serieuzer dan de ander. Daarom lanceert FCUpdate.nl vanaf vandaag de wekelijkse transferrubriek 'Transferweekje' met een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten uit binnen- en buitenland. In de eerste aflevering veel Ajacieden.

‘Bosz heeft miljoenen over voor Onana’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax wil zich in de komende winterse transferperiode graag versterken maar zal aan de andere kant ook alle zeilen moeten bijzetten om spelers te behouden. Volgens enkele geruchten wil Peter Bosz namelijk een een nieuwe doelman bij Borussia Dortmund omdat hij niet tevreden is over de huidige doelman Roman Bürki. Volgens de media uit Kameroen wil Bosz starten met een openingsbod van vijftien miljoen euro en zou een bedrag van twintig miljoen het maximale zijn wat de club uit Dortmund over heeft voor de doelman van Ajax. 

Pages

Subscribe to Geruchten