Davinson Sánchez Mina

Wöber geselecteerd voor nationale ploeg Oostenrijk

Bron: ajaxfanzone.nl

Maximilian Wöber kwam afgelopen zomer voor 7,5 miljoen over van Rapid Wien en moet bij Ajax de opvolger worden van Davinson Sanchez, die op zijn beurt vertrok naar Tottenham Hotspur. Wöber moet bij Ajax nog altijd wachten op zijn debuut in de basis maar is wel opgeroepen voor de nationale ploeg van Oostenrijk dat op 6 en 9 oktober de interlands speelt tegen Moldavië en Servië. Ook bij de vorige interlandperiode zat Wöber bij de definitieve selectie van de Oostenrijkers maar toen kwam het nog niet tot een debuut.

Ajax maakt 49,5 miljoen euro winst en schroeft vermogen op

Bron: www.ajaxlife.nl

De cijfers zijn prachtig, maar er is ook een keerzijde. Zeker tijdens deze dagen. © De Brouwer

De timing is misschien wat ongelukkig, maar het boekjaar zit er nu eenmaal op en dus is dat voor Ajax het moment om verslag te doen van zijn financiële perikelen. De cijfers zijn prachtig. De club boekte vorig seizoen 49,5 miljoen euro winst, waardoor het eigen vermogen oploopt tot 158,9 miljoen euro.

‘Leiding Ajax houdt Keizer tegen het licht en verkent trainersmarkt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens De Telegraaf wordt er intern nadrukkelijk gemord bij Ajax, met name binnen de Raad van Commissarissen. ‘De leiding van Ajax houdt Keizer intussen tegen het licht en verkent de trainersmarkt’, aldus de krant. ‘Het is echt crisis bij Ajax en daar hoort crisisberaad bij. Vooralsnog blijft Keizer de man om Ajax als trainer te leiden, vooral gesteund door Dennis Bergkamp.

Onze Trots: 'Wilde ook het kapsel van Litmanen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 11: Jesse Klaver, fractievoorzitter van GroenLinks.

‘Ik wil laten zien wat ik kan, die titel moet dit seizoen weer naar Amsterdam’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax nam in het slot van de transferperiode afscheid van Davinson Sánchez en speelde met de komst van de negentienjarige Maximilian Wöber in op het vertrek van de belangrijke kracht achterin. De Oostenrijker maakte drie dagen nadat hij zijn handtekening zette onder zijn contract in Amsterdam al zijn officiële debuut tegen VVV-Venlo en begint steeds meer te wennen aan het

Pages

Subscribe to Davinson Sánchez Mina