Davinson Sánchez Mina

Kluivert vindt stap naar Man Utd zelf ook beetje te groot

Bron: www.ajaxlife.nl

Kluivert bereidde tegen NAC de belangrijke gelijkmaker voor. © Pro Shots

Justin Kluivert verlengt zijn contract bij Ajax. Althans, dat was toch de bedoeling? Wij gingen er ook vanuit, maar met Mino Raiola als zaakwaarnemer kun je beter wachten totdat de inkt droog is. Vandaar dat er iedere week wel weer een nieuw gerucht speelt.

Het gerucht van deze week voorziet in een overstap komende zomer naar Manchester United. Vooralsnog komt alleen de Engelse krant The Mirror ermee en dat is nu niet bepaald reden om aan te nemen dat er iets op stapel staat, maar toch.

‘Zlatan onderweg naar LA Galaxy’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zlatan lijkt zijn carrière niet bij Manchester United af te gaan sluiten, maar in Amerika. De Zweed zou dicht bij een transfer naar LA Galaxy zijn, zo meldt ESPN.

Vorig seizoen liep Zlatan een zware knieblessure op en er werd gevreesd dat dat het einde van zijn carrière zou zijn. Hij herstelde echter en kwam sindsdien nog 7 keer in actie voor Manchester United. In december raakte hij opnieuw geblesseerd. Inmiddels zou hij ook van die blessure weer bijna hersteld zijn.

Analyse: Younes, het is jammer, maar goed zo

Bron: www.ajaxshowtime.com

Voor een bedrag van vijf miljoen euro - welke door bonussen kan oplopen tot 7,8 miljoen euro - vertrekt Amin Younes naar Napoli. Helaas doet de Duitse dribbelaar dat door de achterdeur van de Johan Cruijff ArenA. Wie dat een jaar geleden had voorspeld, was wellicht voor gek verklaard. Toch lijkt de transfer op dit moment voor alle partijen het beste. Het is jammer, maar ook goed zo.

Maximilian Wöber: Oostenrijkse rots in Ajax-defensie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Marc Overmars was er al tijden van overtuigd. Maximilian Wöber (19) van Rapid Wien moest en zou naar Amsterdam komen om de defensie op orde te houden. Het vertrek van Davinson Sánchez richting Tottenham Hotspur was een groot verlies, maar de Oostenrijker heeft in een kort tijdsbestek een basisplaats weten te veroveren in de ArenA. Niemand praat haast meer over Sánchez, maar sinds de blessure richting het einde van de winterstop zijn er juist veel klachten te horen dat Wöber afwezig is. Hoe heeft de jonge Oostenrijker dat zo snel voor elkaar gekregen?

De vijf mooiste Ajax-goals van 2017

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het kalenderjaar 2017 was een bijzonder jaar voor Ajax. Grote hoogtepunten wisselden zich af met zware dieptepunten. Het was ook een kalenderjaar waarin veel doelpunten werden gemaakt. In competitieverband maakte Ajax in 2017 liefst 98 goals. In de Europa League kwam Ajax tot de finale en in de competitie werd het kampioenschap net misgelopen. Ajax1.nl maakte een top vijf van de Ajax-mooiste goals van 2017.

5. Davinson Sanchez Ajax –  AZ

De 3 beste Ajacieden van de eerste seizoenshelft

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De eerste seizoenshelft zit erop en dat ging op sportief gebied met ups en downs. Ajax werd uitgeschakeld voor Europees voetbal en de KNVB Beker, maar na een stroeve start heeft het weer de aansluiting met PSV gevonden. Daarnaast verpletterde Ajax in onderlinge duels zowel PSV als Feyenoord en speelt het bij vlagen prachtig voetbal. Negatief denken heeft geen zin en heeft nog nooit een titel opgeleverd, vandaar een terugblik op de drie beste spelers van het afgelopen halfjaar.

Pages

Subscribe to Davinson Sánchez Mina