Fijn seizoen gasten!

Bron: www.afca.nl

Voor mij als kleine jongen was Peter Bosz de verpersoonlijking van de ultieme kakkerlak. Hij én John De Wolf en Ruud Heus. Wat had ik ’n hekel aan deze talentloze schoffelaars….

Het kan verkeren…Toen ik hoorde dat Ajax interesse had in de trainer Peter Bosz was ik blij verrast en verbaasd. Verbaasd omdat ik wel verwacht had dat vd Sar en Overmars van Gaal zouden nemen. Dat had echt de ultieme mes in de rug geweest van de al overleden Johan Cruyff.

Had namelijk niet versteld gestaan als ze gewoon van Gaal hadden gehaald nadat ze de verlosser al ’n paar keer hadden laten vallen…Dankzij hem zitten ze daar op ’t pluche, weliswaar waren zij niet zijn eerste keus…maar toch…Als Ajacied schaam ik me kapot hoe ze Cruyff hebben laten vallen.Maar later wel krokodillentranen janken nadat ie was heengegaan.

Ons toentertijd nog voorgehouden , dat ondanks dat ze Cruijffs hulp niet meer nodig hadden, ze toch verder gingen met ’t plan Cruijff…Ze denken echt dat we achterlijk waren zeker?

Maar goed, we hebben nu een kakkie als trainer en vreemd genoeg zie ik ’t wel zitten weer, de toekomst van ons aller Ajax….

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/fijn-seizoen-gasten/