Frank de Boer

Klassiekerkoorts: de winnende van Melchiot

Bron: www.ajaxlife.nl

Zo juich je dus als je de winnende tegen Feyenoord binnen schuift! © Ajax Images

Mario Melchiot. Ken je die nog? Ook hij maakte ooit naam tijdens een klassieker. Zijn eerste optreden in Ajaxshirt zie ik nog zo voor me. Het is september 1996 als elf basisspelers van Ajax zich in Auxerre opstellen voor de noodzakelijke plichtplegingen vooraf.

Door Floris Roos

Van de Beek verlengt contract tot zomer 2022

Bron: www.ajaxlife.nl

VDBeek is een kind van de club en die houden we er graag langer bij! © Ajax Images

Ajax en Donny van de Beek hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2020. De nieuwe verbintenis gaat per direct in en heeft vanaf nu nog een looptijd van 4,5 jaar, tot en met 30 juni 2022.

Basisspeler Van de Beek is blij met zijn contractverlenging: "Ik voel heel veel vertrouwen van de club en denk dat ik hier nog stappen kan maken. Ajax kan de komende jaren iets moois neerzetten en daar wil ik heel graag deel van uitmaken."

'Ziyech werd completer door Schreuder'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Hakim Ziyech en Alfred Schreuder. De middenvelder van Ajax en de nieuwe assistent-trainer van de Amsterdamse club hebben een goede band met elkaar. Het wordt vaak gezegd en geschreven, maar hoe is die band eigenlijk ontstaan? Ajax Showtime sprak met Voetbal International-journalist Peter Wekking, die als voormalig FC Twente-watcher het duo van dichtbij aan het werk zag.

Pages

Subscribe to Frank de Boer