Feyenoord verhoogt vraagprijs Berghuis naar acht miljoen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft deze week kenbaar gemaakt interesse te hebben in Steven Berghuis maar dat het tot een snel akkoord zal komen met Feyenoord, de huidige werkgever van Berghuis, lijkt er niet op. Feyenoord zou de vraagprijs van vier miljoen inmiddels hebben verhoogd naar acht miljoen waardoor een arbitragezaak op de loer ligt. 

De afgelopen dagen is gebleken dat alle betrokken partijen het minimumbedrag anders interpreteren. Waar Ajax uitgaat van vier miljoen euro, heeft Feyenoord de vraagprijs inmiddels opgevoerd naar acht miljoen euro. Berghuis zou een clausule in zijn contract hebben staan waardoor hij voor vier miljoen mag vertrekken maar in de optiek van Feyenoord is Berghuis meer waard. Juristen zouden zich nu buigen over het contract van Berghuis die volgens ingewijden wel een voorkeur heeft voor een transfer naar Ajax. Journalist Mike Verweij vroeg zich deze week al af of een mogelijke transfer zonder een juridische strijd tot stand zou kunnen komen. Van het bedrag boven de vier miljoen zou namelijk een deel naar Berghuis en een deel naar zaakwaarnemer Raiola vloeien en of dat allemaal rechtsgeldig is valt nog te bezien.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/06/25/feyenoord-verhoogt-vraagprijs-berghuis-naar-acht-miljoen/

Gegevens

Tags: Nieuws
Zaakwaarnemers: Mino Raiola