JA PAKT LANDSTITEL EN SCHRIJFT HISTORIE

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft zaterdagavond historie geschreven door als eerste belofteploeg ooit de Jupiler League-titel te pakken. Een afgeladen vol Sportpark de Toekomst zag een spannende avond in dolle vreugde eindigen. Kaj Sierhuis en Mateo Cassierra schoten de Ajax-beloften tegen MVV naar de schaal: 2-1.

Op voorhand wist Jong Ajax wat men te doen stond: winnen. Drie punten zou de eerste titel van een belofteploeg in de Jupiler League betekenen en dus waren veel Ajax-supporters uitgerukt om de Amsterdamse jongelingen te aanschouwen op Sportpark De Toekomst.

In een uitverkocht huis was de eerste helft ietwat mat aan Jong Ajax-zijde. MVV creëerde niets aan de overkant, maar de equipe van Michael Reiziger was zelf ook niet erg gevaarlijk. Wél werd twee keer de paal geraakt. Mateo Cassierra brak door, maar raakte de buitenkant van het houtwerk. Vlak voor rust was Danilho Doekhi de pechvogel door nét niet te scoren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112430/ja-pakt-landstitel-en-schrijft-historie