Training

Ten Hag vindt dat Eiting kans gepakt heeft

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag is erg te spreken over Carel Eiting. De middenvelder speelde zondagmiddag zijn tweede wedstrijd in de Eredivisie en viel in voor Lasse Schöne. Dat deed hij meer dan na behoren en dat zag zijn oefenmeester ook.

In gesprek met de officiële kanalen van Ajax laat Ten Hag weten gecharmeerd te zijn geraakt van Eiting. 'Wat ik vooral goed vind aan Carel is dat hij de afgelopen weken op de training zich gemanifesteerd heeft. Hij heeft deze kans verdiend. Het diende zich aan en hij heeft 'm gisteren gepakt.' 

Dolberg maandag weer op trainingsveld

Bron: ajaxfanzone.nl

Kasper Dolberg kan zich maandag weer melden op het trainingsveld, zo heeft trainer Erik ten Hag laten weten op de persconferentie. Dolberg raakte in het laatste duel van 2017 tegen Willem II geblesseerd aan zijn voet en loopt sindsdien in het gips. ‘Het is afhankelijk van het herstel van de breuk en wat hij allemaal meteen met de bal kan. Ten tweede is het afwachten hoe snel het conditioneel gaat. Hij heeft natuurlijk weinig aan zijn conditie kunnen doen vanwege het gips’, aldus Ten Hag.

Bron: Ajax.nl

Ten Hag vindt dat talentvolle Ajacieden 24/7 prof moeten zijn

Bron: www.ajaxlife.nl

Sinds de komst van Ten Hag is het aanhaken of afhaken geblazen. © Pro Shots

Net als in Utrecht wordt Erik ten Hag geconfronteerd met een selectie die zijn oefenstof niet per direct aankan. De trainer laat zijn selectie twee keer per dag trainen, verwacht dat spelers in zichzelf investeren en zich 24/7 profvoetballer wanen.

Dit klinkt allemaal ontzettend logisch, maar dat is het niet altijd. Een beetje voetballer heeft het maar gemakkelijk, als je zijn trainingsuren afzet tegen een topschaatser, om maar een voorbeeld te noemen. Traininkje, ’s middags lekker vrij en ga zo maar door.

Pages

Subscribe to Training