Fortuna Sittard

Amateurclub profiteert ook van miljoenentransfer Ajax: ‘Dit is echt iets extra’s

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax versterkte zich donderdag met Fortuna Sittard-aanvoerder Perr Schuurs en de jonge verdediger maakt het seizoen eerst af in Limburg, voordat hij zich aankomende zomer definitief in de Johan Cruijf ArenA meldt. De Jupiler League-club wil niet bevestigen welke som Ajax precies heeft neergelegd voor de achttienjarige mandekker, maar het zou hoe dan ook gaan om een recordbedrag in de

Ajax slaat slag en haalt toptalent Schuurs naar Amsterdam

Bron:

Voor de tweede keer in één week heeft Ajax een nieuwe speler aangetrokken. Nadat het maandag al melding maakte van de komst van Mechelen-aanvaller Hassane Bandé, is de club er ook in geslaagd om de overstap van Perr Schuurs te bezegelen. Het toptalent van Fortuna Sittard is donderdag gepresenteerd in Amsterdam en heeft een contract getekend tot 2022.

Ajax helpt Fortuna met transfer Schuurs uit geldzorgen

Bron: www.ajaxlife.nl

Schuurs draagt het Ajaxshirt pas vanaf de zomer van 2018. © Ajax Images

We kennen geen cijfers tot op de komma, maar met een beetje rekenwerk kunnen we wel achterhalen hoeveel Perr Schuurs minimaal heeft gekost. Fortuna Sittard stelt, dankzij de transfer van Schuurs naar Ajax, uit de financiële zorgen te zijn.

Zoals zo veel clubs in de Jupiler League, beleeft Fortuna zware tijden. Sportief gaat het met een tweede plaats op de ranglijst inmiddels weer wat beter, maar financiële problemen zijn niet zomaar opgelost.

Pages

Subscribe to Fortuna Sittard