Michael Reiziger

Nieuweling Kühn maakt debuut bij Jong

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-aankoop Nicolas Kühn heeft vrijdagavond zijn eerste minuten in het Ajaxshirt gemaakt. In de wedstrijd De Graafschap - Jong Ajax werd hem in de 88ste minuut zijn eerste invalbeurt gegund.

De wedstrijd was op hem moment van invallen nog alles behalve gespeeld, met een 2-3 stand. Snel na zijn entree werd er op hem echter een overtreding begaan en dat betekende de tweede gele en dus een rode kaart voor Myenty Abena van De Superboeren. Jong Ajax zou daarna nog uitlopen naar 2-4.

Jong Ajax heeft werkelijk geen kind aan FC Eindhoven

Bron: www.ajaxlife.nl

De Wit doet waar hij goed in is en dat is doelpunten maken. © Pro Shots

De Jong Ajacieden hebben maandag op eenvoudige wijze drie punten aan hun totaal toegevoegd. De mannen van Michael Reiziger waren op alle vlakken te sterk voor FC Eindhoven, dat nog van geluk mocht spreken dat het bij 4-0 bleef.

Noussair Mazraoui was 55 minuten lang de grote man aan de zijde van Jong Ajax, dat vanaf de aftrap verdeel en heers speelde. De middenvelder stond aan de basis van het eerste doelpunt en schoot even verderop in de wedstrijd fraai binnen van grote afstand.

KATAKLOP KATAKLOP KATAKLOP

Bron: www.afca.nl

Een uitstekend opleider sprak tijdens de start van de later compleet mislukte trainersloopbaan van Marco van Basten ooit de legendarische woorden : Een goed paard is nog geen goed ruiter.

Co Adriaanse was eind jaren ’80 van de vorige eeuw een zeer succesvol hoofd opleidingen bij Ajax. Op Voorland kneedde Co een lichting van Cruijff tot de uitstekende voetballers aan wie Louis van Gaal zijn ooit grootse reputatie mede te danken had.

Pages

Subscribe to Michael Reiziger