AZ achterhouden: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Bron: www.ajaxlife.nl

AZ is belangrijk, daarna begint de voorbereiding. © Pro Shots

Nog twee wedstrijden te gaan. AZ hijgt in de nek van Ajax, maar hopelijk niet hartstochtelijk genoeg. De tweede plaats moet ook in een matig seizoen behouden kunnen worden. Om die reden mag er zondag niet verloren worden van de ploeg uit Alkmaar, dan is voorronde Champions League een feit. Maar hoe moet dat klusje geklaard worden?

In de Ajax Life-app kun je in de huid van Erik ten Hag kruipen, door zelf een opstelling op poten te zetten. Als je de app nog niet hebt, moet je deze natuurlijk eerst even op je telefoon zetten. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je invulling geven aan jouw formatie. Maar zorg wel dat je de selectie goed kent.

Joël Veltman is er niet bij zondag. De aanvoerder viel in de laatste competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo uit met een ernstige knieblessure en is naar verwachting zes tot negen maanden zoet met dit kwetsuur. Ook voor Frenkie de Jong is het einde seizoen. De middenvelder annex verdediger heeft een terugslag gekregen in zijn revalidatieproces en richt zich op volgend seizoen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23951